Χρόνια Πολλά Xiaomi – Σήμερα γίνεται 8 χρονών!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι που με ξέρετε, με ξέρετε σαν ένα πολύ μεγάλο fan της Xiaomi. Ίσως όχι τυχαία, αφού εκτός από πολύ καλή εταιρεία με πολύ καλά προϊόντα, έχουμε και ένα κοινό….σήμερα που έχω την ονομαστική μου εορτή, η Xiaomi έχει γενέθλια! Τυχαίο…..!?

Στις 6 Απριλίου 2018, η Xiaomi κλείνει λοιπόν και επίσημα το όγδοο έτος της ηλικίας της.

Πριν από 8 χρόνια, ο ιδρυτής της εταιρείας Xiaomi, Lei Jun, μαζί με την αρχική ομάδα και ένα μπολ με ρύζι, ίδρυσε χωρίς καθόλου φανφάρες και εορτασμούς, την μικρή εταιρεία τότε, Xiaomi, στο Paul Temple Bridge Silver Valley Κτίριο …….

Σήμερα, η Xiaomi έχει εξελιχθεί σε μια γιγαντιαία εταιρεία, της οποίας οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, έξυπνου υλικού και πλατφόρμες IOT ξεπέρασαν τα 100 δισεκατομμύρια γιουάν.

Η Xiaomi εφάρμοσε το μοντέλο της ανάπτυξης με πωλήσεις κυρίως μέσω του διαδικτύου, προσπαθώντας ν’ απαλλαγεί από τους όποιους μεσάζοντες, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με τα προϊόντα της, ώστε να γνωρίσουν και ν’ απολαύσουν τα προϊόντα τεχνολογίας που κατασκευάζει και είναι από υψηλή ποιότητα, προερχόμενα από την Κίνα.

Διαβάστε επίσης: Θερμόμετρο εγκυμοσύνης από την Xiaomi – Δείτε εάν είστε έγκυος ή καταγράψτε με ασφάλεια τον κύκλο σας

«Αφήστε όλους να απολαύσουν τη διασκέδαση της τεχνολογίας» είναι το όραμα της εταιρείας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com