Διέρρευσε φωτογραφία του iPhone SE 2 και επιφυλάσσει μία έκπληξη

Μοίρασε την γνώση...

Αν έχετε ένα καινούριο iPhone και σας λείπει η θύρα για ακουστικά, δεν είστε οι μόνοι. Αφού η Apple απέσυρε τη θύρα από το iPhone 7 και η Google ακολούθησε αποσύροντας τη από το Pixel της, ο επικεφαλής προϊόντων της Google, Mario Queiroz, είπε στο TechCrunch πως η κίνηση της Google έγινε για να καθιερώσει ένα σχεδιαστικό μονοπάτι για τα εξαιρετικά λεπτά κινητά. Δεν ξέρουμε αν η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα αντίστοιχο κινητό που να αποτελείται μόνο από οθόνη στο μέλλον, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως το iPhone SE 2 μπορεί να περιλαμβάνει θύρα για ακουστικά και γυάλινο πίσω μέρος, χάρη σε μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Το πρωτότυπο iPhone SE της Apple έχει σκοπό να “περιλαμβάνει την πλήρη ισχύ και λειτουργικότητα των iPhones της Apple, αλλά τυλιγμένες σε ένα μικρότερο, φθηνότερο πακέτο,” σύμφωνα με το TIME. Είναι μία επιλογή με χαμηλότερο κόστος για τους εκείνους που προτιμούν μικρότερα smartphones με όλα τους τα χαρακτηριστικά. Και απ’ ότι φαίνεται, το iPhone SE 2 θα είναι ακόμα πιο ανανεωμένο αφού θα περιλαμβάνει και τη θύρα για ακουστικά -ένα χαρακτηριστικό που τα iPhones που κυκλοφορούν τώρα δεν περιλαμβάνουν.

[wpcd_coupon id=12208]

Σύμφωνα με το 9to5Mac, οι εικόνες αυτού που φαίνεται να είναι το τελικό iPhone SE 2 προέρχονται από τα κινέζικα social media. To 9to5Mac σημειώνει, επίσης, πως οι φωτογραφίες “δείχνουν μία συσκευή κάπου μεταξύ των δύο άκρων των φημολογούμενων προδιαγραφών” συμπεριλαμβανόμενου ενός “γυάλινου πίσω μέρους για ανέπαφη φόρτιση αλλά με μία θύρα για ακουστικά”.

 

https://www.instagram.com/p/BiEOXXJg1bW/?utm_source=ig_embed

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com