Έρχεται νέο προϊόν από την Xiaomi αύριο το πρωί σχετικό με την βάδιση

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi όπως έχουμε πει τόσες φορές, εκτός από κινητά βγάζει και αξεσουάρ. Ένα καινούργιο λοιπόν αξεσουάρ, για την ακρίβεια το 174ο θα ανακοινώσει αύριο η Xiaomi. Με τι θα είναι σχετικό….με το περπάτημα!

Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησαν τρεις αφίσες στον λογαριασμό της στο Weibo, όπου δείχνει ένα νέο μηχάνημα που θα μας παρουσιαστεί αύριο το πρωί. Το μηχάνημα αυτό φυσικά είναι κρυμμένο στα πόστερ, ενώ σε κάθε πόστερ βλέπουμε από μία διαφορετική λέξη με κόκκινο χρώμα: “βόλτα“, “βήμα” και “μηχανή“.


 

Σε σύγκριση με τους διάδρομους, οι μηχανές πεζοπορίας είναι λιγότερο πιθανό να βλάψουν τα γόνατά σας κατά τη διάρκεια της άσκησης και είναι αρκετά πιο ήσυχες, ώστε να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους γείτονες επάνω ή κάτω από εσάς.

Δείτε επίσηςΠροσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά! (Updated 19/04)


Ποιο είναι λοιπόν το νέο αυτό gadget που θα μας παρουσιάσει αύριο η Xiaomi και θα έχει σχέση με το περπάτημα!? Υπομονή και θα δούμε….

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com