Η Xiaomi ανοίγει άλλα τρία εργοστάσια για κινητά τηλέφωνα στην Ινδία!

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ανοίξει τρία νέα εργοστάσια για κινητά τηλέφωνα στην Ινδία. Την ίδια στιγμή, η Xiaomi θα συνεργαστεί με μια μονάδα παραγωγής ενέργειας στην Ινδία για να ανοίξει τα τρία νέα εργοστάσια. Μέχρι στιγμής, η Xiaomi έχει ανοίξει έξι εργοστάσια για κινητά τηλέφωνα στην Ινδία.

Η Xiaomi θα συνεργαστεί επίσης με την Foxconn και θα δημιουργήσει το πρώτο εργοστάσιο επιφανειακής εγκατάστασης για τη συναρμολόγηση μητρικών πλακετών , σηματοδοτώντας ένα άλλο σημαντικό επίτευγμα της στρατηγικής εντοπισμού της Xiaomi.

Η Xiaomi ανακοίνωσε αυτές τις σημαντικές εξελίξεις στην πρώτη σύνοδο κορυφής για επενδύσεις που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία. Περισσότεροι από 50 παγκόσμιοι προμηθευτές εξαρτημάτων smartphone συμμετείχαν στη σύνοδο κορυφής. Κατά τη συνάντηση, η Xiaomi παρουσίασε τα σχέδια της στο ινδικό μεταποιητικό οικοσύστημα και ελπίζει να βοηθήσει να εγκαταστήσουν εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ινδία. Λόγο τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών, αυτή θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών στην Ινδία, δημιουργόντας μεγάλο αριθμό από θέσεις εργασίας. Η συνολική επένδυση αναμένεται να υπερβεί τα 150 δισεκατομμύρια ρουπίες (περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) και θα φέρει έως και 50,000 θέσεις εργασίας.

Η Xiaomi ανταποκρίθηκε στο σχέδιο “Made in India” και ανακοίνωσε το 2015 ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή στην Ινδία. Την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με τη Foxconn και άνοιξε το πρώτο της εργοστάσιο. Μετά από αυτό, δημιούργησε ένα δεύτερο εργοστάσιο για κινητά τηλέφωνα και το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας το 2017, αντίστοιχα. Μέχρι σήμερα, περισσότερο από το 95% των κινητών τηλεφώνων της Xiaomi που πωλούνται στην Ινδία παράγονται στην Ινδία.

Το νέο εργοστάσιο συναρμολόγησης πλακετών PCB, σηματοδοτεί την Xiaomi ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο άνοιγμα της γραμμής συναρμολόγησης στην Ινδία. Η συναρμολόγηση της πλακέτας PCB είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά των έξυπνων τηλεφώνων, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το ήμισυ του κόστους ολόκληρου του τηλεφώνου. Η Xiaomi σχεδιάζει να αυξήσει το ποσοστό της τοπικής παραγωγής εξαρτημάτων πλακέτας στο 100% το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Δείτε επίσηςΠροσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά! (Updated 09/04)

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Xiaomi έχει γίνει ο πρώτος κατασκευαστής έξυπνων τηλεφώνων στην Ινδία . Σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC, το μερίδιο αγοράς της Xiaomi στο τέταρτο τρίμηνο του 2017 ανήλθε στο 26,8%. Η Xiaomi εξακολουθεί να είναι η πρώτη μάρκα κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο στην Ινδία με μερίδιο αγοράς 57%.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram