Και άλλα άσχημα νέα για το iPhone X, μειώνοντας κι άλλο τις πωλήσεις!

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του έτους αλλά τα αποτελέσματα της Κορεάτικης εταιρείας έκρυβαν και δυσάρεστα νέα για την Apple.

Στις εκτιμήσεις τις για το επόμενο διάστημα η εταιρεία αναφέρει ότι τα κέρδη της μπορεί να επηρεαστούν από μια επιβράδυνση που σημειώνεται στον κλάδο των οθονών, ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Και αυτά είναι δυνητικά νέα για το iPhone X της Apple.


H μονάδα οθονών της Samsung κατασκευάζει οθόνες OLED που χρησιμοποιούνται τόσο στα δικά της κινητά τηλέφωνα όσο και στο iPhone X.

[wpcd_coupon id=12205]

Οι εκτιμήσεις της Samsung έρχονται λίγο μετά αφότου η Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC), η οποία είναι βασικός προμηθευτής της Apple, προειδοποίησε ότι οι πωλήσεις επεξεργαστών για κινητά θα επιβραδυνθούν το επόμενο διάστημα.


Δραματικά λιγότερες είναι οι παραγγελίες που αναμένει το επόμενο τρίμηνο και η αυστριακή AMS, η οποία προμηθεύει αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στα κινητά της Apple.

Σύμφωνα με το CNBC, oι αναλυτές της Wall Street εκτιμούν ότι για τις μειωμένες προβλέψεις των δύο παραπάνω εταιρειών ευθύνεται η αδύναμη ζήτηση για τα iPhone X.

[wpcd_coupon id=12209]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com