Ο “πόλεμος” μεταξύ ΗΠΑ και Κίνα συνεχίζεται! Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα απαγορεύσουν στις τοπικές επιχειρήσεις να επιδοτούν την αγορά εξοπλισμού από Κίνα

Μοίρασε την γνώση...

Δεν ξέρω εάν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ο Trump έχει ξεκινήσει ένα “πόλεμο” με την Κίνα, επιβάλλοντας μία φορολογία στα Κινέζικα προϊόντα που θα μπαίνουν στις ΗΠΑ. Αντιστοίχως, η Κίνα σκέφτεται να εφαρμόσει αντίστοιχη πολιτική σε πράγματα που θα έρχονται από ΗΠΑ. Η πρώτη εταιρεία που φαίνεται να επηρεάζετε άμεσα από αυτόν τον πόλεμο, φαίνεται ότι είναι η ΖΤΕ, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να αυξάνουν τις προσπάθειές για την εξουδετέρωση των εγχώριων τεχνολογικών εταιρειών, ιδίως του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Geekbuying WW

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ στις ΗΠΑ, οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ έλαβαν μέτρα την Τρίτη για να απαγορεύσουν στους φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας να χρησιμοποιούν ομοσπονδιακές επιδοτήσεις για την αγορά εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών που παράγεται από κινεζικές εταιρείες.

Διαφήμιση

Δεν είναι τυχαίο ότι το μέτρο αυτό εγκρίθηκε ομόφωνα από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ. Κύριος σκοπός της απόφασης ήταν να απαγορεύσει στους πάροχους κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ να διαθέτουν στους πελάτες τους κινέζικες συσκευές που θα μπορούσαν να είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών, με επιδότηση. Η επιδότηση αυτή συνήθως φτάνει κάπου στα 90 δις δολάρια τον χρόνο στις ΗΠΑ και σίγουρα θα βοηθούσε πάρα πολύ την περαιτέρω επέκταση των εταιρειών.

Google news

Δείτε επίσηςBlackview S8 – Ένα κινητό πλήρους οθόνης, 4/64GB, 4 κάμερες και οκταπύρηνο επεξεργαστή. Αποκτήστε το από EU αποθήκη του Gearbest τώρα σε Flash Sales (με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο)

Dresslily WW Tomtop WW

Χωρίς επιδοτήσεις, ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός της Κίνας θα είναι πιο δύσκολο να πουληθεί στις ΗΠΑ, εκτός την πολιτική παρέμβαση που μπορεί να υπάρξει και ν’ αποτρέψει πολύ κόσμο. Τώρα σε τι μας αφορούν όλα αυτά…μας αφορούν, γιατί μία αύξηση στις τιμές λόγο φορολόγησης, σίγουρα μην περιμένετε να μην μας επηρεάσει. Μένει να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό….

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram