Θερμόμετρο εγκυμοσύνης από την Xiaomi – Δείτε εάν είστε έγκυος ή καταγράψτε με ασφάλεια τον κύκλο σας

Μοίρασε την γνώση...

Το ότι η Xiaomi φτιάχνει ένα κάρο διαφορετικά πράγματα, πιστεύω το έχετε καταλάβει πια. Αυτή η εταιρεία δεν φτιάχνει μόνο κινητά και διάφορα gadget, αλλά ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ένα από αυτά λοιπόν είναι ένα γυναικείο θερμόμετρο, όπου έχει την δυνατότητα καταγραφής του γυναικείου κύκλου, αλλά και να σας πληροφορεί για πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα μέσω της θερμοκρασίας που καταγράφει.

Το γυναικείο αυτό ειδικό θερμόμετρο αναφέρεται σαν Xiaomi Women Scientific Pregnancy Smart Female Thermometer. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσει να βοηθήσει πάρα πολλές γυναίκες μέσω μίας απλής καταγραφής της θερμοκρασίας τους, να δούμε πως είναι ο κύκλος τους, εάν είναι έγκυες ή είναι σε ωορρηξία για να μείνουν έγκυες. Πως ακριβώς γίνεται αυτό…δείτε!


Το έξυπνο επιστημονικό θερμόμετρο εγκυμοσύνης της Xiaomi, είναι πολύ μικρό σε διαστάσεις, οπότε εύκολα μπορεί να μπει σε μία τσέπη. Από εκεί μπορεί να καταλάβει περίπου την θερμοκρασία σώματος και να κάνει μετρήσεις συνέχεια όλο το 24ώρο. Καλό είναι βέβαια να κάνετε σωστή μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματός σας, σε διάφορες ώρες μέσα στην ημέρα, ανά 2-3 ημέρες τουλάχιστον. Το θερμόμετρο έτσι θα μπορεί να ξέρει μέσα στον μήνα τις όποιες αλλαγές γίνονται και μέσω ειδικών αλγορίθμων να μπορεί να σας δώσει σωστά και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Η μέτρηση γίνεται τοποθετώντας την μεταλλική άκρη του θερμόμετρου μέσα στο στόμα. Το θερμόμετρο θα ξεκινήσει να μετράει, ενώ στην μικρή αλλά ευδιάκριτη LCD οθόνη του θα μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα. Η μέτρηση μπορεί να γίνει στο 0.05° C, οπότε είναι πολύ ακριβής. Το θερμόμετρο συνοδεύεται και με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό, όπου καταγράφονται όλες αυτές οι τιμές και μετά επεξεργάζονται από την εφαρμογή. Μέσω αυτής θα μάθετε πότε είναι οι γόνιμες σας ημέρες, για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον σύντροφό σας. Επίσης μέσω της εφαρμογής θα σας έρχονται διάφορες ειδοποιήσεις εάν ανιχνευτούν αλλαγές στην θερμοκρασία σας.


Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (05/04 Updated)

Όπως βλέπετε το έξυπνο επιστημονικό θερμόμετρο εγκυμοσύνης της Xiaomi, μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στις κυρίες που θέλουν να ξέρουν ακριβώς τι γίνεται με τον κύκλο τους. Μπορείτε να το παραγγείλετε σήμερα από το Banggood, όπου το έχει στα 35.99$ και σαν ημερομηνία αποστολής έχει την 2η Μαΐου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com