Το Samsung Pay υποστηρίζει πλέον και το PayPal ως μέθοδο πληρωμής

Μοίρασε την γνώση...

Το Samsung Pay μπορεί να μην έχει ακόμα φθάσει στη χώρα μας, αλλά σαν υπηρεσία θεωρείται το πληρέστερο ψηφιακό πορτοφόλι. Εκτός από contactless πληρωμές μέσω NFC υποστηρίζει ακόμα και μηχανήματα με μαγνητικές κάρτες. Έτσι μπορείτε όπου υπάρχει μηχάνημα κάρτας να το χρησιμοποιήσετε.

Geekbuying WW

Στις χώρες που δουλεύει το Samsung Pay μπορείτε να προσθέσετε τις κάρτες σας και να χρησιμοποιήσετε το κινητό για πληρωμές. Τώρα όμως μία νέα δυνατότητα πληρωμής προστεθείτε στην εφαρμογή. Όπως είχε προμηνύσει η Samsung προ μηνών, στην υπηρεσία πληρωμών της, μπορείτε πλέον να προσθέσετε και λογαριασμό PayPal. Έτσι αν έχετε λογαριασμό στο PayPal και θέλετε να χρεώνετε αυτό, τώρα μπορείτε στο Samsung Pay. Όπου υπάρχει τερματικό καρτών θα μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal με το Samsung smartphone σας.

Διαφήμιση

Για να αποκτήσετε αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να έχετε την έκδοση 2.8.29 της εφαρμογής η οποία ήδη διανέμεται. Ακόμα και με αυτή την έκδοση βέβαια το rollout της νέας δυνατότητας μπορεί να γίνεται σταδιακά στους χρήστες. Αλλά φυσικά το βασικότερο κριτήριο είναι να έχετε πρόσφατη Samsung συσκευή και να είστε στις χώρες που δουλεύει το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Samsung.

Google news

Δείτε επίσηςΚουπόνια και προσφορές από το TomTop μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (15/4 Updated)

Goboo [CPS] Many GEOs Zaful WW

Στην Ευρώπη οι μόνες χώρες στις οποίες προσφέρεται το Samsung Pay είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Λευκορωσία, και η Σουηδία. Με το καλό να έρθει και στα μέρη μας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram