Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR App – 70Mai 1.0.5GR-EN (13/04/2018)

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με μία νέα εφαρμογή, που παρόλο έχω δώσει ιδιωτικά μία προηγούμενη έκδοση μεταφρασμένη, τώρα που απέκτησα και εγώ την κάμερα, μπορώ να δω τι γίνεται μέσα στην εφαρμογή και να την διορθώσω αναλόγως. Η εφαρμογή είναι για την τελευταία κάμερα αυτοκινήτου Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR, που θα βρείτε παρουσίαση εδώ μέσα στο iTechNews.gr.

Η εφαρμογή είναι απαραίτητη για την διαχείριση της κάμερας. Ουσιαστικά με ενεργοποιημένο το WiFi στην κάμερα, συνδέεστε κλασσικά μέσω αυτού και έχετε πλήρη πρόσβαση στην κάμερα και στο τι έχει τραβήξει. Η εφαρμογή είναι στα κινέζικα και στα αγγλικά, ενώ εγώ θα σας την δίνω και στα ελληνικά.

Διαφήμιση

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε είτε σκανάροντας τον αντίστοιχο QR κωδικό στην κάμερα ή από εδώ: 70迈记录仪.

Google news

Υπάρχει και στο Google Playstore, αλλά πιο παλιά έκδοση (1.0.1), εάν θέλετε να κατεβάσετε αυτή: 70mai.

Banggood WW Goboo [CPS] Many GEOs

Μέσα από την κάμερα μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο ευαισθησίας του G-Sensor, εάν θα καταγράφει με ήχο ή όχι η κάμερα, να ορίσετε σωστά την ημερομηνία και την ώρα, την ποιότητα της εικόνας, την ένταση του ηχείου, όπως και να διαμορφώσετε την εξωτερική κάρτα που θα βάλετε στην κάμερα.

Μάλιστα η κάμερα ενημερώθηκε με νέο firmware όπως θα δείτε πιο κάτω. Για την αναβάθμιση, το βλέπετε στην εφαρμογή, όπου αυτή κατεβάζει πρώτα το firmware και μετά το στέλνει όταν συνδεθεί με την κάμερα, στην κάμερα.


Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε επίσης να τραβήξετε και φωτογραφία μπροστά σας ότι βλέπετε.

Ψιλολαθάκια μπορεί να δείτε ακόμα, αλλά όταν τα βλέπω τα διορθώνω. Λογικά η μετάφραση από την επόμενη έκδοση θα είναι 100% σωστή!

1.0.5 Update Log

 • Προστέθηκαν στοιχεία ρύθμισης φωνητικού ελέγχου, ώστε να ορίσετε την ευαισθησία για τον φωνητικό έλεγχο.
  Σημείωση: Αυτή η λειτουργία πρέπει να χρησιμοποιείται με το πιο πρόσφατο firmware
  2. Τροποποίηση της διαδρομής λήψης βίντεο και φωτογραφιών. Τώρα η αποθήκευση γίνεται στον κατάλογο / DCIM /.
  3. Αλλαγή της φράσης για την εγγραφή βίντεο. Η λέξη φωνητικού ελέγχου αλλάζει σε “Θέλω να καταγράψω”.

 

Υπόψιν για να μπορέσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή, πρέπει να πατήσετε το Download Now μόνο, τίποτα άλλο!

 

70Mai 1.0.5GR-EN [sdm_download id=”12162″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”] [sdm_download_counter id=”12162″]

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

3 Άποψη για τα “Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR App – 70Mai 1.0.5GR-EN (13/04/2018)”

 1. Νικόλαος Γιαννάκης

  Η εφαρμογη 70mai ειναι για ολες τις συσκευες ??

 2. Silegav

  Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτά που μας προσφέρεις.
  Θέλω να μου πεις , έχω την κάμερα 70mai Chinese έχεις κάνει εσύ την κάμερα σου να μιλάει στα Ελληνικά και να του δίνεις ελληνικές φωνητικές εντολές? Εάν ναι πως? Μπορείς να με βοηθήσεις.

  1. Με το firmware η κάμερα σου μιλάει στ’ αγγλικά, αλλά φωνητικές εντολές παίρνει μόνο στα κινέζικα. Ελληνικά είναι μόνο η εφαρμογή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram