Xiaomi Walking Pad – Παρουσιάστηκε σήμερα στα 1699 γουάν (270$)

Μοίρασε την γνώση...

Χθες σας είχαμε πει ότι σήμερα η Xiaomi ήταν να παρουσιάσει το 174ο προϊόν της που θα είχε σχέση με το βάδισμα. Όπως αναμενόταν, η Xiaomi πράγματι παρουσίασε μία νέα συσκευή, το Xiaomi WalkingPad, μία ελαφριά αθλητική μηχανή πεζοπορίας, με δυνατότητα αναδίπλωσης, έλεγχο της ταχύτητας βάδισης και με αρκετά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όλα αυτά στην τιμή των 1699 γουάν (270$).

Geekbuying WW

Το WalkingPad είναι μία ελαφριά μηχανή περπατήματος, που ζυγίζει μόλις 28kg. Μπορεί να δεχθεί βάρος μέχρι 90kg, ενώ η περιοχή περπατήματος είναι 1200 x 415mm. Το Wlakingpad μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα από 0,5 έως και 6Km/h.

Διαφήμιση

Σε κανονική χρήση, η απόσταση μεταξύ της πλατφόρμας πεζοπορίας και του εδάφους είναι μόνο 57mm, γεγονός που μπορεί όχι μόνο να μειώσει σημαντικά την εμφάνιση ατυχημάτων, αλλά και να μειώσει τον θόρυβο κατά τη διάρκεια της άσκησης, χωρίς να ενοχλεί τους γείτονες.

Google news

Το μηχάνημα περπατήματος υιοθετεί ένα απλό αλλά ταυτόχρονα και τεχνολογικό στυλ. Σχεδιαστικά είναι καλυμμένο με αμμοβολή, ενώ διαθέτει και αλουμινένιες διακοσμητικές γραμμές. Με μία κρυμμένη οθόνη LED, στο μπροστινό μέρος όπου σας πληροφορεί για διάφορα πράγματα, σχεδιαστικά είναι πάρα πολύ ωραίο σαν χαρακτηριστικό. Όταν ασκηθείτε, όλα τα δεδομένα κίνησης θα αποκαλυφθούν από το κάτω μέρος της οθόνης. Υποστηρίζει αναδιπλούμενη αποθήκευση 180°, ώστε να χρειάζεται μόλις 0,44m2 χώρος αποθήκευσης, και με πάχος μόνο 12,9cm.

Geekbuying WW ZTE Many GEOs

Η περιοχή που περιέχει την LCD οθόνη, είναι κατασκευασμένη από ινοσανίδες υψηλής πυκνότητας. Η επιφάνεια βαδίσματος περιέχει ένα μαλακό στρώμα απορρόφησης, το οποίο κάνει το περπάτημα πιο άνετο.

Το Xiaomi WlakPad μπορεί να δουλέψει με δύο διαφορετικά μοτίβα περπατήματος. Στο ένα που είναι για αρχάριους, η ταχύτητα είναι σταθερή, ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα να τις τροποποιήσετε χρησιμοποιόντας το τηλεχειριστήριο που έχει. Το δεύτερο μοτίβο είναι για πιο έμπειρους χρήστες, όπου το σύστημα ελέγχει αυτόματα μόνο του την ταχύτητα, αυξομειώνοντας την κατά βούληση.


 

 

Το Xiaomi WalkPad συνδέετε με την εφαρμογή Mi Home, όπου μπορείτε να δείτε εκεί όλα τα δεδομένα περπατήματος. Όπως σας είπαμε, το Xiaomi WalkingPad αναμένετε να πουλιέται στην Κίνα στην τιμή των 1699 γουάν (270$).

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram