2η σε πωλήσεις παγκοσμίως η Xiaomi με πρώτη την Apple!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε πει ότι τελευταία η Xiaomi τα πάει όλο και καλύτερα. Άλλη μία έκθεση από την εταιρεία Counterpoint, που δείχνει παγκοσμίως ποιες εταιρείες τα έχουν πάρει καλύτερα το πρώτο τρίμηνο του 2018, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ξέρουμε και βλέπουμε τελευταίως….η Xiaomi σκίζει να το πω απλά!

Βέβαια η Xiaomi δεν είναι πρώτη σε πωλήσεις, αλλά η Apple με το iPhoneX όσο περίεργο και να σας φαίνεται. Έτσι όπως φαίνεται και από το γράφημα, σαν κινητά, τις δύο πρώτες θέσεις τις έχει η Apple με τα iPhoneX και iPhone 8 Plus και τρίτο είναι το Xiaomi Redmi 5A, ενώ εάν το υπολογίζουμε σαν εταιρείες, η Xiaomi είναι στη δεύτερη θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις με πρώτη την Apple.


Έτσι εάν θέλουμε να δούμε αναλυτικά τι σημαίνει το γράφημα, το iPhoneX συνεχίζει να είναι πρώτο καταλαμβάνοντας το 3.5% της αγοράς. Εδώ θα πρέπει αν επισημάνω ότι η Apple φαίνεται να κρατάει καλά ακόμα, καθώς εάν δείτε στην λίστα υπάρχουν και άλλα μοντέλα της Apple. Έτσι θα δείτε να υπάρχουν τα iPhone 7, iPhone 8, ακόμα και το παλιότερο μοντέλο iPhone 6.

Η Samsung είναι στην 5η και 6η θέση με τα Samsung Galaxy S9 & S9 Plus, ενώ στην 9η θα δούμε και το Galaxy J7 Pro.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com