Chuwi Hi13 τώρα με 3K Retina οθόνη!

Μοίρασε την γνώση...

Το CHUWI HI13 με 3Κ RETINA DISPLAY τώρα στα 339,99 δολάρια (288,00 ευρώ)

Πολλοί πιστεύουν ότι ένα καλό προϊόν πρέπει να κοστίζει και μια περιουσία.


Η Apple, η Samsung, ή Microsoft, και άλλοι τεχνολογικοί γίγαντες έχουν κάνει περιουσία βασιζόμενες σε αυτή την ιδέα. Αλλά πριν από μερικά χρόνια, όταν οι κινέζοι κατασκευαστές άρχισαν να κερδίζουν έδαφος, αυτό το στερεότυπο έσπασε. Τώρα υπάρχουν πολλοί προμηθευτές με έδρα την Κίνα που προσφέρουν διάφορα gadgets με την καλύτερη τιμολόγηση. Η Chuwi είναι μεταξύ αυτών και η ηγεσία της στην κινεζική αγορά των τάμπλετ είναι αναμφισβήτητη.

Ένα από τα καλύτερα μοντέλα του θεωρείται το Chuwi Hi13. Αυτή τη στιγμή, αυτό το tablet PC 2-σε-1 είναι διαθέσιμο για $ 339,99, € 288.00 τιμή που είναι πολύ καλή αν ληφθεί υπόψη το υλικό του και η απόδοση που παρέχει. Το μεγαλύτερο ατού του Chuwi Hi13 θα πρέπει να θεωρείται η οθόνη των 13.5 ιντσών που έρχεται με ανάλυση 3000 x 2000 pixel, υποστηρίζει multi-touch 10 σημείων και χρησιμοποιεί τεχνολογία IPS. Η οθόνη ανάλυσης 3K Retina το καθιστά μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις έναντι του τάμπλετ της Microsoft και του iPad Pro. Στο εσωτερικό του, φέρει ένα τσιπ της Intel.


Το τάμπλετ αυτό ανήκει στην κατηγορία μεσαίας κατηγορίας και δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο πέραν των συνηθισμένων σε αντίθεση με τα SoCs που βρίσκονται στα κορυφαία μοντέλα που αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο, η τεχνολογία Intel Apollo Celeron N3450 είναι πολύ δημοφιλής στην αγορά υπολογιστών και φορητών υπολογιστών αυτής της περιοχής τιμών και γνωρίζουμε ότι είναι σε θέση να χειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών εργασιών, και κατά συνέπεια δεν θα υπάρξουν προβλήματα κατά την περιήγηση, την εργασία με το Office, την αναπαραγωγή κανονικών παιχνιδιών κ.ο.κ. ίσως όμως ο επεξεργαστής στα απαιτητικά παιχνίδια να μην τα καταφέρνει τόσο καλά.Επιπλέον, ο επεξεργαστής είναι “ζευγαρωμένος” με 4GB Ram, το οποίο αρκεί για να μην εξαντληθεί καμία εφαρμογή από τη μνήμη. Υπάρχουν επίσης 64GB eMMC αποθήκευσης.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε επίσης στην συνδεσιμότητα και την μπαταρία. Το τελευταίο έχει χωρητικότητα 5000mAh, το οποίο θα διατηρήσει το Chuwi Hi13 να λειτουργεί για 3-4 ώρες. Μόλις αποφορτιστεί, μπορείτε να το επαναφέρετε στη ζωή γρήγορα χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση των 24 W. Το tablet υποστηρίζει WiFI διπλής ζώνης, Bluetooth 4.0 και διαθέτει άλλες εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως διεπαφές USB Type-C και HDMI. Η πρώτη θύρα υποστηρίζει OTG.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή WiDi για να μεταφέρετε το περιεχόμενό της σε μια μεγαλύτερη οθόνη ασύρματα. Γενικά, το προϊόν αυτό είναι εξαιρετικό από την άποψη της εμφάνισης, της εργονομίας και της φορητότητας. Έρχεται με μεταλλικό σώμα που χρησιμοποιεί σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα.

Επιτέλους, το Chuwi Hi13 τρέχει στα Windows 10, το οποίο συνοδεύεται από υποστήριξη της Cortana. Αλλά υποστηρίζει επίσης το Ubuntu OS. Φυσικά, αυτό το tablet υποστηρίζει επίσης μια γραφίδα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή: Gizchina.com


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com