Η Apple πουλούσε εν γνώσει της ελαττωματικά laptops, αναφέρουν χρήστες!

Μοίρασε την γνώση...

Για μια ακόμα φορά θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου η Apple, αφού κάτοχοι φορητών υπολογιστών MacBook και MacBook Pro την κατηγορούν ότι συνέχισε να διοχετεύει στην αγορά τέτοια συστήματα, αν και γνώριζε ότι αυτά διέθεταν ελαττωματικά πληκτρολόγια.

Αναλυτικότερα, οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η αμερικάνικη εταιρεία δεν έπαψε να κατασκευάζει και να πουλά MacBook και MacBook Pro με πληκτρολόγια τύπου “butterfly”, παρότι είχε στη διάθεσή της από νωρίς στοιχεία σχετικά με το υψηλό ποσοστό αστοχίας τους, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει σχεδιαστική αδυναμία.


[wpcd_coupon id=12674]

Η παραπάνω εικασία υποστηρίζεται έμμεσα και από έρευνα του Appleinsider, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πληκτρολόγια των Macbook Pro του 2016 παρουσιάζουν βλάβες με διπλάσια συχνότητα από εκείνα παλαιότερων μοντέλων.

Το θέμα έχει ήδη λάβει έκταση στο Διαδίκτυο, ενώ περίπου 17.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει σχετικό petition, προσπαθώντας κατ΄ αυτό τον τρόπο να ασκήσουν πίεση στην εταιρεία, με στόχο να την αναγκάσουν να πάρει θέση για το ζήτημα.


[wpcd_coupon id=12667]

I try not to draw attention to Apple-related “petitions” or similar things, because most are just a few unreasonable people venting in futility. But this has over 16,000 signatures. That’s not just a few people. I don’t expect a recall. But Apple should take notice of this. https://t.co/Ph5UWEx6F2 — Marco Arment (@marcoarment) May 11, 2018

Μένει να δούμε εάν οι κατήγοροι θα καταφέρουν να αποδείξουν τελικά τους ισχυρισμούς τους, αλλά και το ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η εταιρεία του Κουπερτίνο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com