Η DxOMark ανακοίνωσε την βαθμολογία που έπιασε η κάμερα του ASUS ZenFone 5

Μοίρασε την γνώση...

Η εταιρεία DxOMark είναι πολύ γνωστή ανάμεσα στους χρήστες για την αξιολόγηση που κάνει στις κάμερες των κινητών και όχι μόνο. Πριν από λίγο λοιπόν παρουσίασε την βαθμολογία που πιάνει η κάμερα του Asus ZenFone 5.

 

Η βαθμολογία που έπιασε η κάμερα είναι 93 βαθμούς, στο βίντεο έπιασε 86 βαθμούς, ενώ η συνολική του βαθμολογία είναι 90 βαθμοί. Η βαθμολογία αυτή είναι η ίδια με αυτή του Xiaomi Note 3 ενώ είναι ελαφρώς πιο κάτω από αυτή του iPhone 8 (92 βαθμοί).


Βάση την έκθεση της DxOMark, η κάμερα του ASUS ZenFone 5 τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες την ημέρα, πιάνοντας αρκετές λεπτομέρειες και δίνοντας ένα καλό δυναμικό πεδίο. Σε άπλετο φως, η ποιότητα της φωτογραφίας που τραβάει συγκρίνονται με αυτές μίας ναυαρχίδας.

Εάν όμως δεν υπάρχει άπλετο φως, η κάμερα του ASUS ZenFone 5 δεν τα πολυκαταφέρνει. Το τελικό αποτέλεσμα έχει θόρυβο, ενώ χάνει σε λεπτομέρειες. Το καλό είναι ότι η ταχύτητα του AF είναι καλή, ενώ τα χρώματα βγαίνουν ικανοποιητικά.


Τέλος, για να θυμηθούμε τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Asus ZenFone 5, έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα με 12+5MP, με την κύρια κάμερα να έχει αισθητήρα Sony IMX363 που τον συναντάμε σε Mi MIX 2S και Smartizan Nuts R1, το aperture είναι F/1.8, ενώ υποστηρίζει Dual PD full-pixel dual-core focusing και OIS.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com