Η PayPal αγόρασε την ευρωπαϊκή startup εταιρεία financial-τεχνολογίας iZettle για 2.2 δισ. δολ.

Μοίρασε την γνώση...

Η PayPal ανακοίνωσε ότι αγόρασε την ευρωπαϊκή startup εταιρεία financial-τεχνολογίας iZettle για 2.2 δισ. δολ. Θα μου πείτε και τι μας ενδιαφέρει αυτό!? Και όμως….

Η iZettle, είναι γνωστή σουηδική εταιρεία που δουλειά της είναι η κατασκευή συσκευών αλλά και τεχνολογίας σχετικά με την αποδοχή των πιστωτικών καρτών. Έτσι σχεδόν 500.000 επιχειρήσεις σε περίπου 12 ευρωπαϊκές χώρες, το Μεξικό και τη Βραζιλία, κάνουν χρήση των προϊόντων της iZettle. Μάλιστα πολλοί την χαρακτηρίζουν και ίσως όχι άδικα, ως την “πλατεία της Ευρώπης”.


[wpcd_coupon id=12874]

Μέσω αυτή της αγοράς η PayPal, που αυτή την στιγμή έχει μικρή μόνο παρουσία, σχεδιάζει να την μεγαλώσει και να την εδραιώσει ακόμα περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

[wpcd_coupon id=12876]

Λόγο και του έντονου ανταγωνισμού που υπάρχει με την Amazon, η PayPal θέλει μέσω της αγοράς αυτής να μπορεί να δώσει μια πιο ολοκληρωμένη προσφορά στους εμπόρους λιανικής πώλησης που επιθυμούν να πουλήσουν προϊόντα σε καταστήματα και ψηφιακές πλατφόρμες.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com