ILIFE V7S Pro – Μία εντυπωσιακή ρομποτική σκούπα, τώρα από το Gearbest και με κουπόνι για έξτρα έκπτωση!

Την εταιρεία Ilife σας την έχουμε παρουσιάσει άλλη μία φορά εδώ στο iTechNews.gr στο παρελθόν με μία άλλη σκούπα, την Ilife V1, όπου πάλι μου είχε έρθει από το Gearbest και η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος και την έχουν αγοράσει και άλλοι γνωστοί μου όταν είδαν πόσο καλή είναι από κοντά. Οπότε σας συστήνω την εταιρεία ανεπιφύλακτα και ειδικότερα τώρα που έρχεται από EU αποθήκη και πιο οικονομικά με το κουπόνι μας, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! Ας δούμε όμως το μοντέλο που σας βρήκα σήμερα, την ILIFE V7S Pro.

Την Ilife V1 μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της εδώ. Είναι πιο απλή σαν έκδοση από αυτή που σας βρήκα σήμερα, οπότε εφόσον έχω μείνει ικανοποιημένος με την απλή, δεν νομίζω ότι χρειάζονται και πολλά για την πιο ενισχυμένη έκδοση….

Η ILIFE V7S Pro είναι μία σαφώς αναβαθμισμένη έκδοση από την V1 που σας είπα πιο πάνω. Η κύρια διαφορά είναι ότι έχει δυνατότητα και να σφουγγαρίζει εκτός από το καθάρισμα που μπορεί να κάνει στο σπίτι σας, πιο εύκολο προγραμματισμό και γυρίζει μόνη της στη βάση για να φορτιστεί!

Όπως είπαμε λοιπόν η Ilife V7S Pro, διαθέτει ειδικό δοχείο όπου μπορείτε να βάλετε εκεί νερό με απορρυπαντικό, για να μπορέσετε να σφουγγαρίσετε το σπίτι. Διαθέτει ειδικό μηχανισμό που τρέχει ειδικό αλγόριθμο, ώστε να μην υπάρχει διαφυγή υγρών και να ελευθερώνετε τόσο υγρό όσο χρειάζεται για να καθαριστεί καλά το πάτωμα. Διαθέτει δοχείο που μπορεί να πάρει μέχρι και 450ml υγρό συνολικά, ποσότητα αρκετή για να σφουγγαρίσει ένα σπίτι.

Το Ilife V7S Pro διαθέτει ειδική λειτουργία αποφυγής εμποδίων και τοίχων. Μάλιστα εάν το προσέξετε, θα παρατηρήσετε ότι όταν καταλαβαίνει ότι έχει μπροστά του εμπόδιο, ελαττώνει ταχύτητα και πλησιάζει με μεγάλη προσοχή, ώστε και το ίδιο να μην χαλάσει, αλλά και να μην προκαλέσει φθορά με το χτύπημα του στο εμπόδιο αυτό. Επίσης εάν βρεθεί μπροστά από ένα σκαλοπάτι, θα σταματήσει πριν πέσει κάτω και θα γυρίσει πίσω. Έτσι είστε σίγουροι ότι εάν έχετε σκαλιά στο σπίτι, δεν θα βρείτε την σκούπα ανάποδα κάπου….

Ανάλογα με το τι δοχείο έχετε τοποθετήσει στην ρομποτική σκούπα, έχετε την δυνατότητα είτε να σκουπίσετε το σπίτι, είτε να το σφουγγαρίσετε. Πάντως και στο καθάρισμα τα πάει πολύ καλά, γιατί διαθέτει πολύ δυνατή μηχανή. Διαθέτει δοχείο 300ml για την συλλογή σκουπιδιών και μαζεύει πολύ πράγμα, που δεν το βλέπετε. Είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστείτε όταν μετά από την σκληρή δουλειά κάμποσων ωρών, τι υλικό θα έχει μαζέψει που δεν το βλέπετε. Η σκούπα έχει 400 – 600PA δύναμη.

Η ρομποτική σκούπα διαθέτει 4 διαφορετικούς τρόπους καθαρισμού: Αυτόματος καθαρισμός, καθαρισμός γωνιών, συγκεντρωτικός καθαρισμός και προγραμματισμένος. Η σκούπα μπορεί εύκολα να καθαρίσει κάθε είδους βρωμιά που υπάρχει στο πάτωμα, από κομφετί που μπορεί να πέσει τώρα τις απόκριες, στάχτες από το τσιγάρο σας ή άλλα μικροπράγματα. Η σκούπα μπορεί να καθαρίσει πάτωμα, τσιμέντο, παρκέ, μοκέτα, μάρμαρο, μωσαϊκό. Υπόψιν διαθέτει διπλό ειδικό φίλτρο για την σκόνη, ώστε να παραμένει μέσα και να μην γυρίζει πάλι έξω. Όταν χρειάζεται να υπερπηδήσει ένα εμπόδιο, μέχρι και 10 μοίρες.

Η Vlife V7S Pro έχει την εντυπωσιακή λειτουργία όταν τελειώνει η μπαταρία του να γυρίζει αυτόματα πίσω στη βάση του και να φορτίζει. Έτσι δεν πρόκειται ποτέ να την βρείτε την σκούπα αφόρτιστη!  Όσο για τον πιθανό θόρυβο που μπορεί να κάνει, με μόλις 60dB που βγάζει, ακούγεται ελάχιστα. Επίσης η σκούπα με τα μόλις 8εκ ύψος, χωράει παντού και μπαίνει εύκολα και κάτω από έπιπλα. Η σκούπα διαθέτει τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να την ελέγχετε από εκεί, ενώ η εμβέλειά του είναι στα 4 μέτρα. Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται 2 x R03P AAA μπαταρίες για να δουλέψει.

Η Vlife V7S Pro διαθέτει μπαταρία των 2500mAh. Για να φορτιστεί πλήρως χρειάζεται στις 5 ώρες (!), ενώ με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, η σκούπα δουλεύει για 140 λεπτά! Στο διάστημα αυτό μπορεί να καθαρίσει 8 – 220 τμ έκταση.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi A1 – Δόθηκε στο κοινό ο πηγαίος κώδικας Kernel

Δείτε και ένα βίντεο παρουσίαση

Την Vlife V7S Pro μπορείτε να την βρείτε από Κίνα με Flash Sales και με το κουπόνι που σας βρήκα, με EU Priority Line, στα $169.47!  Εάν πάλι θέλετε να την πάρετε από Ευρωπαϊκή αποθήκη και συγκεκριμένα από Πολωνία, θα σας έρθει στα 207$ περίπου τελική τιμή με τα μεταφορικά!

[wpcd_coupon id=12908]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα