Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)

Μοίρασε την γνώση...

Ο οδηγός flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader, διαβάστε προσεκτικά και δείτε προσεκτικά τα Screenshot ο οδηγός αυτός απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα xiaomi Qualcomm Snapdragon και κλειδωμένο bootloader.Κατεβάστε από εδώ το —->  Mi Pc Suite Chinese

Άσχετα αν έχουμε unofficial rom κατεβάστε μέσω Google Play το AIDA64 και αφού κατέβει πατήστε το System

 

Θα μας δείξει αμέσως πια συσκευή έχουμε ώστε να κατεβάσουμε την σωστή rom (Στο παράδειγμα εδώ μας λέει Xiaomi Redmi Note 3 Pro) και συγκεκριμένα το kenzo.

 

Το επόμενο βήμα μας είναι να κάνουμε αναζήτηση της rom

 

Από εδώ θα κατεβάσουμε την rom μας —–> xiaomi fastboot rom

 

Επιλέγουμε την σωστή rom Προσοχή

 

Κλείνουμε την συσκευή μας και πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία fastboot και συνδέστε την συσκευή σας με το PC.

 

Βρίσκουμε που έχουμε αποθηκεύσει το Mi Pc Suite Chinese και αρχίζουμε την εγκατάσταση

 

 

Αφού έχετε συνδέσει την συσκευή σας στο PC ανοίξτε το Mi Pc Suite Chinese αν έχετε ακολουθήσει σωστά τα βήματα θα πρέπει να σας αναγνωρίσει αμέσως.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ κοιτάξτε προσεκτικά, πρέπει να σας αναγνωρίσει σύμφωνα με την επισήμανση 1 μόνον και μόνον τότε θα ξέρουμε ότι θα έχουμε 100% επιτυχία.
Αν λοιπόν μας αναγνωρίσει με την επισήμανση 1, εσείς άσχετα αν σας βγάλει αυτόματη αναβάθμιση ΜΗΝ την κάνετε θα αποτύχετε, ΑΛΛΑ κάντε την χειροκίνητα σύμφωνα με την επισήμανση 2 του Screenshot και θα έχετε 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

Πατώντας στο 2 σύμφωνα με το προηγούμενο Screenshot θα μας ζητήσει ουσιαστικά που έχουμε αποθηκεύσει την rom που κατεβάσαμε ΠΡΟΣΟΧΗ δεν την κάνουμε αποσυμπίεση

 

Και αφού την βρούμε και την επιλέξουμε θα ξεκινήσει αμέσως το flash της rom, ΠΡΟΣΟΧΗ από εδώ και πέρα δεν πρέπει να διακόψετε για κανένα λόγο το flash ακόμη και αν φαίνεται στο 0% για αρκετή ώρα όπως συνέβη και εδώ, άσχετα αν φαίνεται 0% η κάποιος άλλος αριθμός και νομίζετε ότι έχει κολλήσει, ΛΑΘΟΣ σας αυτό κάνει το flash για αυτό λοιπόν υπομονή.

 

Ήταν κολλημένο αρκετή ώρα στο 0% Όπως βλέπεται μετά από 8 λεπτά που ήταν κολλημένο στο 0% πήγε στο 61%

ΠΡΟΣΟΧΗ το flash έχει αναφερθεί ότι μπορεί να διαρκέσει και περισσότερη ώρα μην πανικοβληθείτε το flash γίνετε κανονικά.

 

Και σε λίγο έχουμε το 100%

 

Αμέσως η συσκευή μας έκανε boot και μετά από 10-12 λεπτά άνοιξε κανονικά και αρχίσαμε τις ρυθμίσεις.

Περάσαμε την Global official fastboot rom 7.6.7. η δοκιμή έγινε με xiaomi redmi note 3 pro kenzo.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλά flash στις συσκευές σας

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com