Οι αναλυτές περιμένουν αύξηση στην τιμή μετοχής της AMD έως και 40%

Μοίρασε την γνώση...

Για να πούμε την αλήθεια η AMD δείχνει ότι έχει γυρίσει πίσω στο προσκήνιο πολύ δυναμικά δείχνοντας επεξεργαστές πολύ καλούς με πάρα πολύ καλές επιδόσεις. Αυτό εννοείται θα είχε αντίκτυπο και στην όλη εικόνα της εταιρείας. Έτσι η εταιρεία Cowen Group, μία οικονομική συμβουλευτική εταιρεία που είναι πολύ γνωστή στις ΗΠΑ, πρόσφατα ανέλυσε τις προοπτικές που έχει η AMD σαν εταιρεία. Στην έκθεση που έδωσε στην δημοσιότητα, τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ θετικά.

Geekbuying WW

“Παρόλο που οι πωλήσεις των server έχουν αυξηθεί σημαντικά παγκόσμια, αντίστοιχη αύξηση στις πωλήσεις αναμένουμε να δούμε και στους ΟΕΜ επεξεργαστές, κυρίως στο δεύτερο μισό του έτους”, ανέφερε ο αναλυτής Matthew Ramsay σε έκθεσή του την πέμπτη. Μάλιστα επισήμανε ότι “Είμαι βέβαιοι ότι η AMD θα εντυπωσιάζει πολύ θετικά τους συνεργάτες της, όπως την Dell, HP, Lenovo, Baidu, Microsoft Azure, Tencent, JD.com και Cray.”

Διαφήμιση

[wpcd_coupon id=12908]

Google news

Ο Ramsay έθεσε σαν τιμή στόχο της μετοχής της AMD στα 18$, σύμφωνα και με το κλείσιμο που είχε την πέμπτη όπου παρουσίασε αύξηση κατά 40%! Επιπρόσθετα αναφορικά με τις μετοχές της Nvidia, έδωσε επίσης μία πολύ θετική πρόβλεψη, λέγοντας ότι η Nvidia κυριαρχεί στις ΑΙ και στην αυτόνομη οδήγηση αγορές.

Lightinthebox WW Dresslily WW

Ο Ramsay είπε στην αναφορά ότι “Ενώ τα data center και τεχνολογία κωδικοποίησης και τα παιχνίδια έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των επενδυτών, πιστεύουμε ότι η αυτοματοποίηση της NVIDIA έρχεται σε μία περίοδο που αναμένεται να υπάρξει μεγάλη πρόοδος. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ στην ΑΙ αυτοματοποίηση στην οδήγηση.”

Ο αναλυτής είπε ότι ο στόχος τιμή της μετοχής της NVIDIA είναι τα $325, που σε σχέση με την τιμή που έκλεισε την Πέμπτη, είναι 31% πάνω.


[wpcd_coupon id=12890]

Τα τελευταία κλεισίματα των μετοχών της AMD δείχνουν μία αύξηση κατά 1.4% την παρασκευή, κλείνοντας στα 13$ ανά μετοχή, ενώ οι μετοχές της Nvidia έπεσαν ελαφρά, κλείνοντας στα 245.94$.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram