Παρουσιάστηκε το Android P. Παρούσα η Xiaomi, απούσες Huawei και Samsung!

Μοίρασε την γνώση...

Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι το Android P ξεκίνησε επίσημα τη δοκιμή Beta και έχει ήδη αποδεχθεί την εγγραφή και άλλων 8 κατασκευαστών να συμμετέχουν.

Το πρωτοφανές αυτή τη φορά είναι ότι οι Beta δοκιμές δεν περιορίζεται στη σειρά Pixel της Google μόνο, αλλά υπάρχουν και 11 συσκευές από οκτώ προμηθευτές που συμμετέχουν ταυτόχρονα.


Πρόκειται για τις εξής συσκευές: Google Pixel / Pixel XL / Pixel 2 / Pixel 2 XL, Essential Phone PH-1, One Plus 6, Mi MIX 2S, OPPO R15 Pro, Vivo X21 / X21, Sony Xperia XZ2 και Nokia 7 Plus.

Οι παραπάνω κατασκευαστές ανοίγουν σταδιακά τις αντίστοιχες σελίδες ελέγχου προεπισκόπησης Android P και οι σχετικές συσκευές μπορούν να βιώσουν την εμπειρία. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στις εξής σελίδες: Xiaomi , OPPO , vivo , Sony , Nokia , Essential .


Xiaomi, OnePlus, OPPO και Vivo, οι τέσσερις αυτοί κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων θα συμμετάσχουν στην αρχική αξιολόγηση ταυτόχρονα, κάτι που είναι απροσδόκητο, δείχνοντας έτσι την επιρροή των εγχώριων κινητών τηλεφώνων που υπάρχει.

Ταυτόχρονα, αυτό σημαίνει επίσης ότι οι αναβαθμίσεις θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα αυτή την φορά, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει και στην αύξηση των πωλήσεων.

Βέβαια θα προσέξετε ότι δύο μεγάλες εταιρείες λείπουν από αυτή την λίστα. Έτσι η Huawei, η οποία έχει ήδη αρχίσει να δοκιμάζει το Android P, δεν έχει εμφανιστεί στον κατάλογο, ενώ η Samsung, ο πρώτος μεγάλος κατασκευαστής, δεν υπάρχει καθόλου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com