Ραντεβού όλοι στην Shenzhen! Η έκδοση της 8ης επετείου της Xiaomi εμφανίστηκε στην Επίσημη Κοινότητα

Μοίρασε την γνώση...

Στις 15 Μαΐου, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι θα μας παρουσίασει μία νέα κυκλοφορία στη Shenzhen, αλλά δεν έχει ανακοίνωσει ακόμα τι. Πριν από λίγο, εμφανίστηκε για λίγο ένα νέο εικονίδιο στην εφαρμογή της κοινότητας της Xiaomi, όπου έδειχνε το νούμερο 8, σημάδι ότι η εταιρεία ετοιμάζει αναφορικά με τα πρόσφατα γενέθλιά της και μάλλον το αναμενόμενο Mi 8.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες έκθεσης, το Xiaomi Mi 8 χρησιμοποιεί τεχνολογία 3D. Η αρχή είναι ότι η κάμερα που κάνει αυτή την δουλειά, χρησιμοποιεί συγκεκριμένες πληροφορίες φωτός από την επιφάνεια του αντικειμένου που τις συλλαμβάνει στην κάμερα. Σύμφωνα με την αλλαγή του φωτεινού σήματος που προκαλείται από το αντικείμενο και τον υπολογισμό της θέσης και του βάθους του αντικειμένου αλλά και άλλων πληροφοριών δημιουργείται το 3D μοντέλο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο CEO της Xiaomi Lei Jun αποκάλυψε ότι το Xiaomi θα χρησιμοποιήσει επίσης τη σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη. Θεωρείται ότι το Xiaomi Mi 8 μπορεί να έχει δύο εκδόσεις. Η Standard Edition θα έχει την λειτουργία 3D, ενώ η επετειακή έκδοση του Mi 8, θα διαθέτει την δυνατότητα σάρωση του δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη.

Από λοιπών χαρακτηριστικών, το Mi 8 θα είναι αναμφισβήτητα εξοπλισμένο με επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 845. Το chip είναι χτισμένο σε προηγμένη διαδικασία LPN 10nm.Η CPU είναι χρονισμένη στα 2.8GHz, ενώ για κάρτα γραφικών θα έχει την Adreno 630. Θα διαθέτει ακόμα μνήμη flash 8GB LPDDR4X + μνήμη flash UFS 2.1.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com