Το Paypal μιλάει Ελληνικά πια!

Μοίρασε την γνώση...

Στην ελληνική γλώσσα παρέχονται πλέον οι υπηρεσίες της πλατφόρμας πληρωμών PayPal, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Ελλήνων πελατών στη… γλώσσα τους.

Η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη όπου παρέχει τις υπηρεσίες του στην τοπική γλώσσα η εταιρεία Fintech. Προς το παρόν, έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά ο ιστότοπος της Paypal και σύντομα θα μεταφραστεί και η εφαρμογή για φορητές συσκευές.


[wpcd_coupon id=12590]

Οι Έλληνες πελάτες, και δη οι επιχειρήσεις, θα μπορούν πλέον να εκδίδουν τα τιμολόγιά τους στα Ελληνικά. Όσοι χρήστες, βέβαια, επιθυμούν να συνεχίσουν να κάνουν χρήση της PayPal στην αγγλική γλώσσα, μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της μετάβασης στην τοπική γλώσσα στην Ελλάδα – με τις βασικές υπηρεσίες της PayPal να είναι τώρα διαθέσιμες στα Ελληνικά», αναφέρει σχετικά ο Μάρτσιν Γκλογκόβσκι, γενικός διευθυντής της PayPal για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.


[wpcd_coupon id=12584]

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές και να πληρώσουν με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, μέσω μιας από τις πιο αξιόπιστες, ασφαλείς και εύκολης στη χρήση μεθόδου ηλεκτρονικών πληρωμών στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της PayPal, οι ελληνικές εταιρείες είναι ενεργές στην διαδικτυακή πώληση σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Αυστραλία και η Γαλλία. Οι Έλληνες e-shoppers είναι εξίσου δραστήριοι online. Where is the Gold Pokie: https://onlinecasinos-australia.com/online-pokies/where-is-the-gold.html

Σύμφωνα με την έρευνα IPSOS για τις διασυνοριακές πωλήσεις, εκτός από τα τοπικά ηλεκτρονικά καταστήματα, αγοράζουν κυρίως από την Μεγάλη Βρετανία (33%), την Κίνα (33%), τις ΗΠΑ (20%), τη Γερμανία (16%) και την Ιταλία (7%), ενώ οι κυριότερες κατηγορίες είναι τα είδη ένδυσης, υπόδησης και τα αξεσουάρ, καθώς και τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com