Ξεπέρασαν τις 6.500 οι ρομποτικές επιχειρήσεις στην Κίνα

Σταθερή ανάπτυξη κατέγραψε η ρομποτική στην Κίνα το 2017, καθώς ιδρύθηκαν περίπου 1690 εταιρίες με αντικείμενο την ρομποτική, σύμφωνα με τα αποτελέσματα αναφοράς που παρουσιάστηκε στην 5η Ρομποτική Διάσκεψη της Κίνας.

Στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, ο αριθμός των ρομποτικών επιχειρήσεων ξεπέρασε τις 6.500, με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται στις περιοχές του Πεκίνου, της Τιεντσίν και της επαρχίας Χεμπέι, αλλά και στο Δέλτα του Ποταμού Γιανγκτσέ.

[wpcd_coupon id=12886]

Την προηγούμενη χρονιά, η οικονομική αποτίμηση της βιομηχανίας ρομποτικής σε ολόκληρο τον κόσμο έφτασε στα 23,2 δισεκατομμύρια δολάρια, με ετήσια ανάπτυξη 17% μεταξύ του 2012 και του 2017.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram