Xiaomi Konjac AI – Ο απόλυτος σύντροφος στα ταξίδια σας! Μιλάει 14 γλώσσες για 170 χώρες!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν στο εξωτερικό για αναψυχή ή δουλειά, αλλά η γλώσσα είναι συνήθως ένα πρόβλημα στην επικοινωνία και στην εκεί μετακίνηση. Πρόσφατα, μία από τις εταιρείες που συνεργάζεται με την Xiaomi, διέθεσε στην αγορά ένα μεταφραστή, το Xiaomi Konjac AI. Διαθέτει όχι μόνο ενσωματωμένη μηχανή μετάφρασης της Microsoft αλλά υποστηρίζει άμεσα 14 γλώσσες, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να ταξιδέψετε σε 170 χώρες!

Ο μεταφραστής Konjac AI διαθέτει ενσωματωμένη μηχανή μετάφρασης τεχνητής νοημοσύνης από τη Microsoft και ενσωματώνει τις τρεις ενότητες, της ομιλίας της Microsoft, την κατανόηση της φυσικής γλώσσας και τη μηχανική μετάφραση. Ταυτόχρονα, έχει ενταχθεί στον Αλγόριθμο Microsoft Learning and Research Network, που είναι πρωτοπόρος της Microsoft Research Asia. Στη διαδικασία μετάφρασης, τα αποτελέσματα μεταφράζονται πίσω στο αρχικό κείμενο για πολλαπλές συγκρίσεις και βελτιστοποίηση της μάθησης, ώστε τα αποτελέσματα της μετάφρασης να είναι πιο ακριβή.


Όσον αφορά τη γλώσσα, ο μεταφραστής Konjac AI υποστηρίζει 14 γλώσσες, όπως αγγλικά, ιαπωνικά, κινέζικα, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά, που καλύπτουν 170 χώρες. Εκτός από την καθημερινή χρήση του, ο μεταφραστής Konjac AI συμπεριέλαβε επίσης μια ειδική βάση δεδομένων 5 εκατομμυρίων λέξεων, που καλύπτει κοινά σενάρια ταξιδιού όπως ταξίδια στο εξωτερικό, πρωινή επαφή και εκμάθηση ξένων γλωσσών, καθιστώντας την μετάφραση ακόμα πιο ακριβή.

Καλύπτοντας τις βασικές λειτουργίες μιας επαγγελματικής μηχανής μετάφρασης, ο μεταφραστής AI του Konjac αποκτά πρόσβαση σε 47 επιπλέον ενότητες του Xiao Ai, του έξυπνου βοηθού της Xiaomi, που υποστηρίζει με ένα κλικ την ακρόαση μουσικής, ελέγχει τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, ακούει ειδήσεις και ζητά τον καιρό. Έτσι, ένας φορητός βοηθός AI είναι πάντα στο χέρι σας.


Από θέμα εμφάνισης, ο διερμηνέας konjac AI είναι ένα μονοκόμματο μεταλλικό σώμα που ζυγίζει μόλις 63g. Εμφανισιακά φαίνεται να έχει περάσει μία διαδικασία αμμοβολής του αλουμινίου, παρόμοια με αυτή που βλέπουμε στα MacBook, ενώ όπως είπαμε είναι πολύ ελαφρύ αλλά και κομψό. Θα το βρείτε στο ασήμι, ενώ έχει ενσωματωμένη μία μεγάλη μπαταρία των 900mAh, που δίνει χρόνο αναμονής για 7 ημέρες, δίνει συνεχής μετάφραση 8 ωρών, που σημαίνει ότι άνετα θα μπορεί να σας καλύψει μεταφραστικά μία ολόκληρη ημέρα.

Προς το παρόν, οι τιμές των mainstream μεταφραστικών μηχανών στην αγορά κυμαίνονται από 700-3000 γουάν. Το Xiaomi Youpin είναι η ηλεκτρονική εμπορική πλατφόρμα της Xiaomi, που πάντα θα βρείτε ότι ψάχνετε. Η μηχανή μετάφρασης Xiaomi konjac AI είναι το πρώτο προϊόν μετάφρασης που βρίσκουμε στο εμπορικό κέντρο, με κόστος μόλις 249 γιουάν. Σίγουρα αυτή η χαμηλή τιμή θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στις υπόλοιπες μηχανές μετάφρασης της αγοράς.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com