9 εκ δολάρια θα πρέπει να καταβάλλει η Apple λόγο του Error 53, αποφάσισε δικαστήριο στην Αυστραλία

Μοίρασε την γνώση...

Πρόστιμο 9 εκατομμυρίων δολαρίων επιβλήθηκε στην Apple από δικαστήριο στην Αυστραλία, λόγω παραπλανητικών δηλώσεων σε χρήστες iPhone και iPad.

Πέρυσι, πολλοί χρήστες της Apple είχαν λάβει μία ειδοποίηση (Error 53) που απενεργοποιούσε τις συσκευές τους μετά από update. Η εταιρεία είχε αρνηθεί τότε να επισκευάσει συσκευές που είχαν πραγματοποιήσει επισκευές σε μη εξουσιοδοτημένα services.


Η επιτροπή ανταγωνισμού και καταναλωτών της Αυστραλίας σημειώνει, στο πλαίσιο της υπόθεσης, ότι οι μικροεπισκευές που πραγματοποιούν τρίτοι δεν αποτελούν βάση για άρνηση εκτέλεσης service αρκεί να μην επηρεάζουν τα υποσυστήματα της συσκευής. Όσο για την ίδια την Apple, αποδέχτηκε τις κατηγορίες και μάλιστα έδωσε εγγυήσεις στο δικαστήριο ότι δε θα επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά προς τους πελάτες της στο μέλλον.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com