Έχετε μόνο μερικές ημέρες ακόμα για να μπορέσετε δείτε έως και 6 μήνες δωρεάν το Netflix!

Μοίρασε την γνώση...

Το ξέρετε ότι έχετε τώρα την δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν την δυνατότητα να έχετε έως και 6 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix!? Πως μπορείτε να το κάνετε αυτό? Εύκολα….

Ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσετε τη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης WIND VISION. Θα πρέπει όμως να βιαστείτε καθότι η προσφορά τρέχει μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου. Την προσφορά μπορείτε να την αποκτήσετε είτε από κάποιο κατάστημα WIND σε όλη την Ελλάδα ή ακόμα και μέσω διαδικτύου.

Αποκτώντας την WIND VISION, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια. Επίσης μέσω των εφαρμογών του Google Play Store, η WIND δίνει τη δυνατότητα σε νέους συνδρομητές να απολαύσουν επιπλέον αγαπημένες σειρές όπως Stranger Things, Narcos, Το Στέμμα & όλες τις πρωτότυπες σειρές και ταινίες του NETFLIX.

Το Wind Vision μπορείτε να το βρείτε σε δύο πακέτα να διαλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί και είναι για την τσέπη σας:

  • Family Pack στα 9,90 Ευρώ. Το Family Pack περιέχει την δυνατότητα θέασης των συνδρομητικών καναλιών, μαζί με τις αμέτρητες δυνατότητες του αποκωδικοποιητή της WIND VISION.
  • Full Pack στα 24,90 Ευρώ. Το Full Pack είναι το πλήρες πακέτο με αθλητικά από τα 7 κανάλια Novasports

Τους δωρεάν μήνες NeTFLIX σας τους κάνει η WIND ανάλογα με το τι σύνδεση έχετε. Έτσι θα σας κάνει 3 μήνες συνδρομή NETFLIX δώρο, εφόσον έχετε σύνδεση WIND ADSL ή 6 μήνες συνδρομή NETFLIX εφόσον η σύνδεσή σας είναι WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε είτε σε κάποιο από τα καταστήματα της WIND ή στο www.wind.gr.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com