Φωτογραφική μηχανή Imi

Μοίρασε την γνώση...

Πως να τραβήξετε φωτογραφίες μόνοι σας; Η φωτογραφική μηχανή Imi γνωρίζει πώς! Πολλοί άνθρωποι που επιθυμούν να ταξιδεύουν πάντα έχουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη φωτογραφιών. Ή ας δούμε το αντίστροφο.

Πολλά αγόρια και κορίτσια έχουν προβλήματα όταν πρέπει να στείλουν φωτογραφίες σε φίλους τους.

Τα κορίτσια μπορούν να περάσουν μια ώρα για να δημιουργήσουν και στη συνέχεια να περάσουν ώρες για να επιλέξουν την τέλεια φωτογραφία και άλλες ενέργειες μετά την επεξεργασία. Δεν είναι όλοι επαγγελματίας φωτογράφοι.

Υπάρχει όμως λύση φυσικά – αφήστε την να πυροβολήσει, χρησιμοποιώντας τον αυτομετρητή του τηλεφώνου. Ωστόσο, πολλές φορές η μπροστινή κάμερα του κινητού τηλεφώνου δεν είναι επαρκής. Αλλά μπορεί να είναι και ενοχλητική. Επιπλέον, η αυτόματη κάμερα δεν συλλαμβάνει πάντα τα στοιχεία του φόντου που θέλουμε.

Αλλά βρήκαμε τη λύση για όλο αυτό το πρόβλημα στην πλατφόρμα Xiaomi Crowdfunding. Το όνομα αυτής της συσκευής είναι κάμερα iMi AI.

Πρόκειται για μια έξυπνη φωτογραφική μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιήσει έλεγχο χειρονομίας για να τραβήξει φωτογραφίες και να επιτύχει λήψεις τηλεχειρισμού μέσα σε λίγα μέτρα, απελευθερώνοντας πλήρως τα χέρια.

Μεγάλο όπλο για την λήψη φωτογραφιών! Η συσκευή μπορεί να σταθεροποιηθεί σε οποιοδήποτε αντικείμενο σιδήρου μέσω των μαγνητών υψηλής αντοχής ή μπορεί να τοποθετηθεί στην λεία επιφάνεια με την αυτοκόλλητη ταινία PU.

Μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα σε γυαλί, τοίχους ή ακόμα και στο δέντρο. Η βάση της κάμερας μπορεί να επιτύχει 360 ° περιστροφή και η γωνία θέασης είναι 76 μοίρες, έτσι ώστε να μπορείτε βασικά να επιτύχετε οποιαδήποτε επιθυμητή γωνία λήψης.

Εκτός από αυτό, η κάμερα iMi AI διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά Smart Beauty, τα οποία μπορούν να ολοκληρώσουν αυτόματα μια σειρά από εξεργασίες όπως η λεύκανση, η μικροδιαβροχή, η θολούρα, και να διατηρήσουν πλήρως τα στοιχεία του προσώπου του χρήστη για να αποτρέψουν την υπερβολική επεξεργασία.

Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών, η κάμερα iMi AI υποστηρίζει επίσης τη λήψη μικρών βίντεο. Αυτή η νέα συσκευή μπορεί να ονομαστεί μια νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών αυτόματου χρονοδιακόπτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους AI με μια τόσο ισχυρή λειτουργία σε μέγεθος όπως ένας αναπτήρας Zippo, ζυγίζει μόνο 65 γραμμάρια.

Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε μια τσέπη ή μια τσάντα και είναι φορητή. Με αυτό τον τρόπο, είτε είστε στο σπίτι είτε έξω, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε οποιαδήποτε επιθυμητή φωτογραφία του εαυτού σας, η οποία είναι ισοδύναμη με τη μεταφορά ενός “φίλου που θα τραβήξει τις φωτογραφίες” 🙂 Από την πλευρά του υλικού, η μικρή κάμερα Murray AI είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Quad Core A35, 1,35GHz, αισθητήρα Samsung 13MP και υποστηρίζει την τεχνολογία εστίασης φάσης PDAF με ταχύτητα εστίασης μέχρι 0,3 δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στο smartphone σας μέσω Wi-Fi. Η Ειδική εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάζετε τις λειτουργίες λήψης, να ορίζετε παραμέτρους λήψης και να κάνετε προεπισκόπηση της οθόνης σε πραγματικό χρόνο ή να κάνετε λήψη φωτογραφιών και σύντομων βίντεο. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε γρήγορα το περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: Xiaomi-mi.com

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com