Η Huawei «Προμηθευτής της Δεκαετίας» για την Vodafone

Μοίρασε την γνώση...

Τη διάκριση του «Προμηθευτή της Δεκαετίας» της Vodafone απέσπασε ο προμηθευτής λύσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT), Huawei, τον Μάιο του 2018, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά της Huawei ως μακροπρόθεσμο στρατηγικό εταίρο της Vodafone και υπογραμμίζοντας την δέσμευση της Huawei για υψηλής ποιότητας λύσεις και υπηρεσίες με στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Vodafone.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Huawei από τον κ. Ninian Wilson, Global Supply Chain Director & CEO της Vodafone Procurement Company (VPC), και την ομάδα διαχείρισης της VPC, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας τελετής «Προμηθευτών» της Vodafone και της  επετείου 10 ετών της VPC.


«Η Huawei ανέλαβε την πρωτοβουλία να έχει τοπική παρουσία στο Λουξεμβούργο προκειμένου να υποστηρίξει την Vodafone Procurement Company από την αρχή της λειτουργίας της. Την περασμένη δεκαετία, η στρατηγική μας συνεργασία αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε χάρη στη δέσμευση της Huawei να αναπτυχθεί παράλληλα με την Vodafone Procurement Company και σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, να οικοδομήσει σχέση εμπιστοσύνη ως αξιόπιστος συνεργάτης» δήλωσε ο κ. Ninian Wilson.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Βραβεία Προμηθευτών της Vodafone αναγνωρίζουν εταιρείες που με εξαιρετική συνέπεια υποστηρίζουν τη συνεχή προσπάθεια του Ομίλου Vodafone για ακόμα πιο αποδοτική λειτουργία και εξασφάλιση μεγαλύτερων παροχών προς τους πελάτες της.


«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το βραβείο «Προμηθευτής της Δεκαετίας» της Vodafone.Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την αφοσίωση του πελάτη στην Huawei για παροχή βέλτιστων δυνατών λύσεων και υπηρεσιών που σκοπό είχε την υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Vodafone τα τελευταία 10 χρόνια. Η Huawei είναι υπερήφανη για αυτή τη δέσμευση που έχει σφυρηλατήσει τη μοναδική συνεργασία μας με τη Vodafone. Πιστεύω ότι αυτή η εταιρική σχέση θα συνεχίσει να ευδοκιμεί ώστε να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη δεκαετία. Στην επερχόμενη εποχή του 5G, προσβλέπουμε στην στενή συνεργασία με τη Vodafone για την οικοδόμηση ενός ακόμα ταχύτερου και καλύτερου δικτύου τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις», δήλωσε από πλευράς του ο κ. Eric Yang, Πρόεδρος του Λογαριασμού Vodafone της Huawei.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com