Η PayPal σχεδιάζει ν’ αποκτήσει την εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών Hyperwallet για 400 εκ δολάρια

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στο Internet, PayPal δήλωσε την Τρίτη ότι συμφώνησε να δαπανήσει περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την απόκτηση της εταιρείας χρηματοοικονομικής τεχνολογίας Hyperwallet Systems.

Η Hyperwallet ιδρύθηκε το 2000. Μπορεί να πραγματοποιήσει πληρωμές σε διάφορες μορφές σε περισσότερες από 200 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χρεωστικών καρτών και των μεταφορών που πραγματοποιούνται σε τράπεζες ή σε λογαριασμούς PayPal.


Τον περασμένο μήνα, η PayPal ανακοίνωσε επίσης την εξαγορά της σουηδικής εταιρείας πληρωμών start-up iZettle για 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέσω της συγχώνευσης, το PayPal θα έχει δεκάδες χιλιάδες φυσικά καταστήματα παγκοσμίως, τα οποία θα την βοηθήσουν να εισαγάγει εργαλεία ψηφιακής πληρωμής σε φυσικούς λιανοπωλητές και να ανταγωνιστεί άλλες αντίστοιχες εταιρείες.

Την Τρίτη, η τιμή των μετοχών της PayPal υποχώρησε κατά 1,55% στα 84,52 δολάρια, με την συνολική αγοραστική αξία να είναι περίπου στα 100.358 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com