Κατεβάζει ρολά η Airtickets. Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε πάρει ήδη εισιτήριο!?

Μοίρασε την γνώση...

Απ΄ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι καλά για την Aitickets, αφού την πέμπτη προχώρησε σε προσωρινή αναστολή της έκδοσης εισιτηρίων και τη ριζική αναδιάρθρωση των λειτουργιών της. Η αναστολή αφορά όλη την Τripsta ουσιαστικά που περιέχει την Airtickets, Travelplanet24 και Tripsta.com.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει ότι αναγκάστηκε να προβεί σε κάτι τέτοιο λόγο της “αναίτιας και άδικης συμπεριφοράς συνεργατών της και συγκεκριμένα πολυεθνικών εταιρειών διαχείρισης συστημάτων κρατήσεων και διανομής εισιτηρίων που αποστράγγισαν τα ταμειακά της διαθέσιμα”.

Και συνέχισε λέγοντας: “η περικοπή των δαπανών και η εξισορρόπηση των προβλημάτων ρευστότητας των εταιρειών οι οποίες έχουν μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, σε συνδυασμό πάντα και με την καινοτόμο συμφωνία που επετεύχθη με την IATA για την αποπληρωμή των χρεών, είχαν ήδη αρχίσει να αποδίδουν θετικά αποτελέσματα και δημιούργησαν βάσιμες προοπτικές για την επιχειρηματική ανάκαμψη τους, η αναστολή λειτουργίας δεν αποφευχθεί εξαιτίας συγκεκριμένων συνεργατών που προσδοκούσαν σε πρόσκαιρα οφέλη και υπονόμευσαν την επιβίωσή της”.

Η εταιρεία μετά την διακοπή έκδοσης εισιτηρίων, απέλυσε όλους τους υπαλλήλους, αφού τους αποζημίωσε. Μάλιστα η εταιρεία επισήμανε ότι η αποζημίωση των υπαλλήλων και το να είναι οικονομικά σωστή απέναντι στο κράτος, είναι το πρώτο της μέλημα. Επίσης επισήμανε ότι κανονικά θα εξυπηρετηθούν και όλοι οι πελάτες που έχουν ήδη προχωρήσει σε κράτηση εισιτηρίων.

«H Tripsta και η airtickets® ήταν και είναι οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου και οι μοναδικές που ανταγωνίστηκαν ευθέως τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές τους, οι οποίοι άλλωστε θα είναι και οι μόνοι ωφελημένοι από τη σημερινή εξέλιξη. Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση των δύο εταιρειών, με σεβασμό προς τους πελάτες τους και προς την ιστορία τους, θα εργαστούν με αξιοπρέπεια και ευσυνειδησία και με μοναδικό μέλημα την εξυπηρέτηση των πελατών τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Aegean, έχει αναφέρει ότι η συνολική έκθεση σε επίπεδο ομίλου εκτιμάται σήμερα σε ποσό που δεν ξεπερνά τις 400 χιλ. ευρώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com