Κλείνει η αυλαία για τον Yahoo Messenger

Μοίρασε την γνώση...

Παρότι η Yahoo προσπάθησε το 2016 να παρατείνει την ζωή του Yahoo Messenger, διαθέτοντας μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής, φαίνεται ότι ο σκληρός ανταγωνισμός δεν άφησε πολλά περιθώρια ανάκαμψης στην πλατφόρμα.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η θυγατρική της Verizon, Oath, η κάποτε δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων πρόκειται να σταματήσει οριστικά να λειτουργεί στις 17 Ιουλίου. Οι χρήστες του Yahoo Messenger καλούνται να δοκιμάσουν τη νέα εφαρμογή επικοινωνίας της Yahoo, Squirrel, η οποία όμως προς το παρόν βρίσκεται ακόμα σε στάδιο private beta.


“Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που θα αντικαταστήσει τον Yahoo Messenger. Πειραματιζόμαστε συνεχώς με νέες υπηρεσίες και εφαρμογές, μία από τις οποίες είναι η πλατφόρμα Yahoo Squirrel, που προς το παρόν βρίσκεται σε beta. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για συμμετοχή εδώ”

Οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους χρονικό περιθώριο έξι μηνών για να κατεβάσουν το ιστορικό συνομιλιών τους από τους servers της πλατφόρμας. Η Yahoo εξήγησε ότι η διακοπή της λειτουργίας του Yahoo Messenger θα της επιτρέψει να εστιάσει σε νέα εργαλεία επικοινωνίας, τα οποία θα ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες των καταναλωτών.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com