Makibes HR3 – Ένα wearable με έγχρωμη οθόνη, συνεχή μέτρηση παλμών & άλλα χαρακτηριστικά σε απίστευτα χαμηλή τιμή με κουπόνι (φωτογραφίες και βίντεο περιλαμβάνονται!)

Μοίρασε την γνώση...

Λίγο πριν βγει το Mi Band 3 που όπως σας έχω πει το περιμένω να μου έρθει, κοιτούσα γενικώς τι wearable θα μπορούσα να βρω να πάρω να σας παρουσιάσω. Επειδή δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια τα λεφτά, κοιτούσα για κάτι οικονομικό, αλλά να είναι καλό όμως, μην τα πετάξω κιόλας! Τελικά μετά από κάμποσο ψάξιμο νομίζω ότι το βρήκα στο Geekbuying, το Makibes HR3, ένα wearable με έγχρωμη οθόνη, συνεχή μέτρηση παλμών και με τιμή κάτω από τα 20$, που με το κουπόνι που σας βρήκα, γίνεται ακόμα πιο χαμηλή!

Το Makibes Hr3, φυσικά δεν πέρασε τελωνείο, αφού μιλάμε για αντικείμενο αξίας κάτω των 20$! Όταν μου ήρθε, και άνοιξα την συσκευασία, μέσα βρήκα ένα μικρό μαύρο κουτάκι, όπου από την πάνω μεριά μπορούσα να δω το λογότυπο Makibes, με την αναγραφή από κάτω του moto “Always on heart rate”, δηλαδή συνεχής καταγραφή των παλμών. Στο πλάι του κουτιού υπήρχε ένα αυτοκόλλητο όπου έγραφε τι ακριβώς περιείχε μέσα το κουτί, δηλαδή το Makibes HR3.


Ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα βρείτε το Makibes HR3, ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά και τίποτα άλλο. Και θα μου πείτε….καλά και πως θα το φορτίζω εγώ το HR3 μου!? Σωστή ερώτηση, θα σας πω πιο κάτω!

Πράγματι το Makibes HR3 δεν θέλει καλώδιο φόρτισης, γιατί πολύ απλά, αποσπάται το ένα λουράκι και βλέπετε το βύσμα που μπαίνει σε μία θύρα USB. Έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε άχρηστα καλώδια φόρτισης και μπορείτε εύκολα να το φορτίσετε παντού, ακόμα και στην USB θύρα του υπολογιστή σας.

Ενεργοποιόντας το Makibes HR3 είναι εύκολο αφού το μόνο που χρειάζεται να πατήσουμε λιγάκι παραπάνω ένα σαν κουμπάκι που φαίνεται στην οθόνη του. Μετά θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που υποστηρίζει η συσκευή. Έτσι στην αρχική οθόνη βλέπουμε την ώρα, την ημερομηνία αλλά και τους παλμούς μας συνέχεια. Πατώντας απαλά πάνω στο κουμπί, η οθόνη αλλάζει και βλέπουμε βήματα, θερμίδες, απόσταση που κάναμε, παλμούς, χρονόμετρο, πόσο κοιμηθήκαμε και ότι άλλο μπορεί να μετρήσει ένα wearable.

Στο Makibes HR3 έχετε την δυνατότητα να αλλάζετε τα καντράν που βλέπετε, όπως επίσης και την εικόνα στο πίσω μέρος. Έτσι έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε ένα από τα 3 που έχει ήδη εγκαταστημένα καντράν και μία από τις τρεις εικόνες που υπάρχουν μέσα. Για τις εικόνες, άφησα αυτή που είχε που ήταν πολύ ωραία. Για τα καντράν, το πλήρως ψηφιακό είναι το καλύτερο, αφού τα δείχνει όλα.


Επίσης το Makibes HR3 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67, οπότε δεν έχετε εκεί θέμα. Το Makibes HR3 διαθέτει μία μπαταρία 80mAh Li-ion, που θα κρατήσει για 7 ημέρες περίπου την συσκευή ενεργή. Μην ξεχνάτε ότι έγχρωμη οθόνη, πολλά πράγματα να δείχνει, όλα αυτά θέλουν ενέργεια.

Το Makibes HR3, όπως κάθε ανάλογη συσκευή, πρέπει κάπως να την συνδέσετε με το κινητό σας. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή WearFit 2.0. Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε είτε στο Apple Store είτε στο Google Playstore. Αφού την κατεβάσετε, την εγκαταστήσετε και κάνετε Log-in χρησιμοποιώντας κυρίως θα έλεγα το Facebook, μπορείτε να συνδέσετε την συσκευή. Μετά θα δείτε να αποθηκεύονται εκεί όλα τα στοιχεία που καταγράφει η συσκευή. Επίσης θα έχετε ειδοποιήσεις σε άπταιστα ελληνικά, χωρίς πρόβλημα με τους τόνους, όταν λαμβάνετε κάποιο μήνυμα ή σας καλεί κάποιος. Γενικώς ότι περιμένετε να βρείτε σε μία εφαρμογή ελέγχου ενός wearable, θα το βρείτε.

Δείτε και το βίντεο που σας έχω ετοιμάσει…

Το Makibes HR3 φαίνεται να είναι ένα πλήρες wearable, με πολύ καλά χαρακτηριστικά, χωρίς πρόβλημα με τα ελληνικά, αδιάβροχο και με συνεχή μέτρηση των παλμών που ζητάνε πολλοί. Το επίσης πιο ωραίο είναι ότι αυτή την στιγμή μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying με μόλις 19.99$ για 4 μέρες ακόμα, ενώ εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι που σας έχω πιο κάτω, η τιμή θα πέσει ακόμα περισσότερο!

[wpcd_coupon id=14495]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com