Νέα XIAOMI INSAIT JOY SMART FOOTBALL μπάλα ποδοσφαίρου!

Μοίρασε την γνώση...

H Xiaomi INSAIT JOY Smart Football Ξεκινά στο Crowdfunding για 299 γιουάν (47 δολάρια € 40.50)
Με το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, ο κινέζικος γίγαντας Xiaomi ξεκίνησε στο crowdfunding την νέα Xiaomi INSAIT JOY Smart Football.

Η συγκεκριμένη μπάλα είναι διαθέσιμη σε δύο μεγέθη μεγέθους 4 και μεγέθους 5. Το μέγεθος 4 είναι περισσότερο για τους νεαρούς νέους / εφήβους.

Διαφήμιση

Έρχεται με περιφέρεια 635 – 660 mm, ζυγίζει 350 – 390 g και χρησιμοποιεί ένα ελκυστικό κυρίαρχο κίτρινο και μπλε χρώμα. Το μέγεθος 5, από την άλλη πλευρά, είναι για ενήλικες / επαγγελματίες. Έρχεται με περιφέρεια 680 – 700 mm, ζυγίζει 420 – 450g και χρησιμοποιεί ένα ελκυστικό κυρίαρχο μπλε χρώμα.

Google news

Ως “έξυπνο ποδόσφαιρο”, σε αυτό ενσωματώνεται μια υπομονάδα υπολογισμού τροχιάς υψηλής ταχύτητας, ένα μικρο-υπολογιστικό chip και ένας αισθητήρας υψηλής απόδοσης για να δώσει έναν πραγματικό αλγόριθμο τροχιάς κίνησης σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να αναλύσετε τη δυναμική τροχιά και να καταγράψετε με ακρίβεια το αποτέλεσμα κίνησης.

Gshopper Many GEOs Cubot WW

Έχει υποστήριξη από τo APP και μπορεί να εγγράψει σύντομα βίντεο κατά τη χρήση. Η δυναμική δεδομένων κίνησης, η αποθήκευση του cloud και η κοινή χρήση σε κοινωνικές πλατφόρμες είναι άλλες δυνατότητες αυτής της έξυπνης μπάλας. Επιπλέον, το APP δημιουργεί 3 επίπεδα και 14 προχωρημένα προγράμματα άσκησης και το σύστημα μπορεί να βαθμολογήσει την επίτευξη κάθε άσκησης. Υπάρχουν προσωπικές βαθμολογίες επίτευγμα, με εξειδικευμένο online PK.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Πηγή Gizchina.com

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram