Σε ποια άλλη συσκευή της Xiaomi θα θέλατε να δείτε ελληνικό firmware?

Μοίρασε την γνώση...

Εάν είστε κάτοχος του Xiaomi Mi Band 2, σίγουρα ξέρετε το ελληνικό firmware που μπορείτε μόνο εδώ να βρείτε, εντελώς δωρεάν φυσικά! Εάν δεν το ξέρετε, ναι υπάρχει ελληνικό firmware, που link που θα δώσω παρακάτω. Θα μου πείτε…ωραία, τώρα τι θέλεις λεφτά!? Όχι φυσικά, έχω πει ότι ό,τι σας δίνω θα το έχετε πάντα δωρεάν. Ανεξάρτητα που εμένα μου κοστίζει κάτι… Βέβαια εάν θέλετε να βοηθήσετε, χωρίς να σας κοστίσει το παραμικρό, μπορείτε πριν κάνετε τις αγορές σας σε κάποιο από τα γνωστά κινεζομάγαζα, να πατήσετε πάνω στα αντίστοιχα μπανεράκια που θα βρείτε δεξιά. Έτσι εσείς με βοηθάτε και σας ευχαριστώ και εγώ μπορώ να έχω κάποια βοήθεια στα γενικά έξοδα. Ας δούμε όμως γιατί αυτό το θέμα…

 

Έλεγα λοιπόν ότι σίγουρα ξέρετε το ελληνικό firmware που σας δίνω δωρεάν για το Mi Band 2. Εάν δεν το ξέρετε, μπορείτε να το βρείτε εδώ. Σκεφτόμουν τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ελληνικό. Έτσι μίλησα με τον δημιουργό του ελληνικού firmware (είπαμε εγώ δεν το φτιάχνω, αλλά άλλος επί πληρωμή) και μου είπε ότι θα μπορούσε να κάνει και άλλες συσκευές της Xiaomi ελληνικές. Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω μία δημοσκόπηση, τι θα θέλατε να του πω να δοκιμάσει να κάνει ελληνικό.

Ήδη μου έχει πει ότι μία συσκευή μπορεί να την κάνει εξ’ ολοκλήρου ελληνική, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμάσει και άλλες. Έφτιαξα λοιπόν μία μικρή δημοσκόπηση, για να μου πείτε τα μέλη του ITechNews.gr, σε ποια άλλη συσκευή θα θέλατε να δείτε ελληνικά!?

[poll id=”2″]

Όσοι δεν είστε μέλη και θέλετε ν’ απαντήσετε, μπορείτε να γραφτείτε, είναι δωρεάν και εύκολο και να μου απαντήσετε.

[profilepress-login id=”3″]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Σε ποια άλλη συσκευή της Xiaomi θα θέλατε να δείτε ελληνικό firmware?”

  1. ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΕΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

    mi band 3

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com