Τέλος η επίσημη υποστήριξη των Windows 7 στο forum της Microsoft

Μοίρασε την γνώση...

Σύντομα το προσωπικό της εταιρείας θα πάψει να συμμετέχει σε νήματα που αφορούν παλαιότερα προϊόντα της.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Microsoft θα διακόψει την παροχή τεχνικής υποστήριξης για παλαιότερο λογισμικό στο community forum της. Συνεπώς, το προσωπικό της δεν θα συμμετέχει σε σχετικά θέματα, τα οποία όμως θα παραμένουν ανοιχτά στους χρήστες.


Έτσι, από τον ερχόμενο Ιούλιο όσοι χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 7, τα Windows 8.1 και τα Windows 8.1 RT, θα πρέπει να στηρίζονται αποκλειστικά σε ανεπίσημη βοήθεια άλλων χρηστών, εφόσον στραφούν στα fora της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, το προσωπικό υποστήριξης της Microsoft δεν θα συμμετέχει ούτε σε συζητήσεις για προϊόντα Lumia, το Microsoft Security Essentials, τα Office 2010 και Office 2013, καθώς και τον Internet Explorer 10.


Βέβαια, για πολλούς η συγκεκριμένη απόφαση της εταιρείας μάλλον δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αφού οι απαντήσεις των Microsoft agents συχνά ήταν τυποποιημένες και όχι απαραίτητα ιδιαίτερα βοηθητικές.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com