Ελεγκτή πίεσης ελαστικών σε πραγματικό χρόνο ανακοίνωσε η Xiaomi.

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία 70 Mai σίγουρα την έχετε ξανακούσει εδώ στο iTechNews.gr, αφού έχει βγάλει μία κάμερα αυτοκινήτου που σας την έχουμε παρουσιάσει και μπορείτε να βρείτε και την αντίστοιχη εφαρμογή στα ελληνικά. Η 70 Mai είναι μία εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi και βγάζει διάφορα έξυπνα προϊόντα κυρίως για το αυτοκίνητο απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής . Έτσι εκτός της κάμερας, αυτή την φορά έχει να μας παρουσιάσει ένα ελεγκτή πίεσης ελαστικών σε πραγματικό χρόνο!

Τον ελεγκτή αυτό μπορείτε ήδη να τον βρείτε ήδη στο online κατάστημα της Xiaomi στα 349 γουάν (52$). Το TPMS (Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών) είναι το δεύτερο ABS, ένα σύστημα ασφαλείας που είναι απαραίτητο να υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα βάση τις διεθνής προδιαγραφές. Η μακροχρόνια οδήγηση υψηλής ταχύτητας, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των δεδομένων των ελαστικών, μπορεί να προβλέψει το οποιοδήποτε πρόβλημα, να βοηθήσει στην εξοικονόμηση των καυσίμων, στην μείωση της φθοράς και στην βελτίωση της οδηγικής αίσθησης.

Ο αισθητήρας πίεσης ελαστικών της 70 Mai, χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα στάθμης αυτοκινήτου, ο οποίος έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, διαθέτει ενσωματωμένη αντικλεπτική προστασία, είναι αδιάβροχος και ελαφρύς.

Ο δέκτης υιοθετεί τεχνολογία διπλής απεικόνισης και το όχημα σκανάρετε με μεγάλη ευκρίνεια ανά πάσα στιγμή. Η πίεση των 4 ελαστικών και η θερμοκρασία του ελαστικού εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στο ειδικό μηχάνημα/πλαίσιο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το σκανάρισμα γίνεται ανά 1 δευτερόλεπτο για την παρακολούθηση της γρήγορης διαρροής αέρα, με ακρίβεια 0,1Bar. Εφαρμόζει ηλιακή + USB φόρτιση της συσκευής, για να μπορείτε να την έχετε πάντα ενεργή, ενώ η οθόνη ενεργοποιείται με την κίνηση του αυτοκινήτου.

Επίσης, υποστηρίζει τη σύνδεση με τον έξυπνο καθρέπτη της 70 Mai και της εφαρμογής του, ώστε να ρυθμίσετε το επίπεδο του συναγερμού, κάτι πολύ χρήσιμο ειδικότερα σε επαγγελματικά αυτοκίνητα όπως φορτηγά, ταξί, νταλίκες και άλλα οχήματα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com