Έρχονται τρία νέα iPhone από την Apple πλήρους οθόνης 6.1 ιντσών

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple αναμένει να μας παρουσιάσει τρία iPhones φέτος, τα οποία θα σχεδιαστούν με την μέθοδο Liu Haiping για να υποστηρίξουν την αναγνώριση προσώπου Face ID. Ένας από αυτά θα είναι “φθηνή” έκδοση, η οποία θα χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD με μέγεθος οθόνης 6.1 ίντσες, ενώ τα άλλα δύο θα έχουν οθόνη OLED.

Συμφωνά με τις πληροφορίες που μάθαμε από τον πάροχο οθονών για την Apple, η οθόνη των 6.1 ιντσών θα είναι από την Ιαπωνική JDI. Η οθόνη θα είναι πλήρης active, ενώ το τριγύρω περιθώριο θα είναι ακόμα πιο μικρό από αυτό του iPhone X. Έτσι ενώ το πλαίσιο αυτή την στιγμή στο iPhone X είναι 1mm, στη νέα οθόνη θα είναι 0.5mm!

Επίσης αναμένεται η νέα οθόνη να υποστηρίζει την τεχνολογία Full Active Display, η οποία αναπτύχθηκε από την Apple και την JDI, αλλά δεν ήταν σαφές ποια γενιά της τεχνολογίας θα εφαρμοζόταν στο iPhone.

Τέλος αυτό που μάθαμε είναι ότι έχει ήδη αρχίσει η μαζική παραγωγή αυτής της οθόνης των 6.1 ιντσών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς για την εταιρεία, το τελικό νούμερο παραγωγής είναι μικρότερο από αυτό που θα ήθελε η ίδια, οπότε αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πάει πίσω η ανακοίνωση του νέου iPhone για τον Νοέμβριο! Πάντως η έκδοση με την οθόνη των 6.1 ιντσών θα έχει μονή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ τ’ άλλα δύο θα έχουν διπλή πίσω κύρια κάμερα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com