Η Xiaomi παρουσίασε και φούρνο μικροκυμμάτων

Μοίρασε την γνώση...

Φούρνο μικροκυμμάτων παρουσίασε η Xiaomi που θα πουλιέται στην Κίνα προς 499 γουάν ($ 68).

Ο κινέζος κατασκευαστής, η Xiaomi, είναι καλός στο να εξαπλώνει τα προϊόντα της ειδικά τις οικιακές συσκευές της, προκειμένου να συγκεντρώσει αρκετά κεφάλαια για να ενισχύσει την παραγωγική ικανότητα του προϊόντος.


Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, Xiaomi στο crowdfunded παρουσίασε ένα νέο φούρνο μικροκυμάτων. Σήμερα, αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων ξεκίνησε επίσημα τις πωλήσεις του και έρχεται με 449 γιουάν (68 δολάρια) τιμή που σημαίνει ότι είναι 50 γιουάν (8 δολάρια) πιο ακριβό από ό,τι είχε δώσει τιμή στο crowdfunding.

Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων Xiaomi διατίθεται από την Guangdong Kitchen Technology Co., Ltd.


Το εξωτερικό της συσκευής χρησιμοποιεί ένα ρετρό στυλ που είναι στρογγυλό και ομαλό. Έρχεται με 6 κλασικά επιχρωμιωμένα ρετρό μηχανικά κουμπιά και έχει χωρητικότητα 18L που ικανοποιεί τις ανάγκες 2-4 ατόμων. Το μικροκυματικό σύστημα Xiaomi υιοθετεί το πρωτοποριακό μαννιτόν 5ης γενιάς της Toshiba με θερμική ισχύ 700W. Χρησιμοποιεί μια μικροκρυσταλλική κεραμική πλάκα και έχει τη δυνατότητα θέρμανσης 360 μοιρών, που εξασφαλίζει ότι η θερμική της ομοιομορφία φτάνει το 83,5%, υπερβαίνοντας κατά πολύ το κινεζικό πρότυπο του 60%.

Η ικανότητα απόψυξης ξεκινά έξυπνα σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του φαγητού. Αποψύγει όλα τα είδη φαγητού, συμπεριλαμβανομένων κρέατος, πουλερικών, θαλασσινών και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια της απόψυξης, η ισχύς θέρμανσης ρυθμίζεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να διατηρείται σε μεγάλο βαθμό η αρχική διατροφή του φαγητού. Από την άποψη της ασφάλειας, είναι εξοπλισμένο με ένα πρότυπο σχεδιασμό ακτινοπροστασίας, τριπλή προστασία μικροδιακόπτη, με σχεδιασμό παιδικής κλειδαριάς και ούτω καθεξής.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΠΗΓΗ Gizchina.com


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com