Η Apple προσλαμβάνει προγραμματιστές εφαρμογών VR: αύξηση της έρευνας και της ανάπτυξης στην εικονική πραγματικότητα

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται μαθαίνουμε ότι η Apple αποφάσισε να επεκτείνει την έρευνα της και σε άλλους τομείς, αυξάνοντας έτσι την γκάμα της τεχνολογίας που διαχειρίζεται. Η επέκταση αυτή είναι στον τομέα AR / VR, δηλαδή εικονικής πραγματικότητας. Σύμφωνα με την τρέχουσα πρόοδο, αναμένεται στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσει δικό της ανεξάρτητο εξοπλισμό AR ή VR.

Τα τελευταία νέα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, μιλάνε για πολλές προσλήψεις προγραμματιστών εφαρμογών Sterlin Crispin, όπου είναι για την εικονική πραγματικότητα. Μάλιστα οι προσλήψεις αυτές μάθαμε ότι έχουν ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό και συγκεκριμένα από τον Μάιο μήνα.


Η Crispin ανέπτυξε προηγουμένως μια εφαρμογή ζωγραφικής που ονομάζεται “Cyber ​​Paint” για κινητές συσκευές VR που επιτρέπει στους χρήστες που φορούν συσκευές VR να δημιουργούν εικόνες 2D και 360 μοιρών για τα Oculus Go, Daydream, GearVR και Vive Focus.

Και άλλες φορές έχουμε ακούσει ότι η Apple ενδιαφέρεται πολύ για το VR, ότι έχει δημιουργήσει ένα μυστικό τμήμα με εκατοντάδες υπαλλήλους με μοναδικό σκοπό την έρευνα για το VR και την επαυξημένη πραγματικότητα (AR), αλλά τώρα φαίνεται η εταιρεία προχωράει πιο σοβαρά στο θέμα αυτό και πιστεύουμε σύντομα θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com