Η δεύτερη γενιά του νέου επεξεργαστή Ryzen της AMD εμφανίστηκε σε οκτώ βασικούς σχεδιασμούς εξοικονόμησης ενέργειας

Μοίρασε την γνώση...

Η AMD είναι σίγουρο ότι έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και προσπαθεί να ανακάμψει τον χαμένο χρόνο που είχε από τα τόσα χρόνια απραξίας με την Intel και φαίνεται να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Μάλιστα πρόσφατα ανακαλύφθηκαν πληροφορίες σχετικά με τη νέα λίστα επεξεργαστών της AMD που ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει και να ρίξει στην αγορά η εταιρεία.

Η λίστα αυτή βρέθηκε από την λίστα των επεξεργαστών που θα υποστηρίζει μία μητρική κάρτα της ASRock. Συγκεκριμένα στη λίστα αυτή αναφέρονται οι Ryzen 5 2600E και Ryzen 7 2700E. Το TDP των επεξεργαστών αυτών είναι μόνο 45W στον θερμικό σχεδιασμό, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό ως έκδοση χαμηλής ισχύος.


Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι ο Ryzen 5 2600E έχει συχνότητα 3.1GHz, TDP 45W, 3MB L2 cache, ενώ ο Ryzen 7 2700E έχει συχνότητα 2.8GHz, 45W TDP και 4MB L2 cache. Ο τελευταίος είναι οκταπύρηνος επεξεργαστής με 16 threads.

Ωστόσο, η AMD δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τους δύο αυτούς επεξεργαστές προς το παρόν. Κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν πρώτα ενσωματωμένα σε κάποιο υπολογιστή σαν OEM και στη συνέχεια δεν αποκλείεται η δυνατότητα πώλησης του ξεχωριστά.


Δεν είναι σαφές με τι τιμή και πότε ακριβώς μπορεί να εμφανιστούν στην αγορά αυτοί οι δύο επεξεργαστές, αλλά εφόσον βρήκαμε την λίστα και υπάρχουν τα στοιχεία τους, λογικά θα πρέπει να τους περιμένουμε σύντομα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com