Nεο mouse pad από την Xiaomi και τους συνεργάτες της

Μοίρασε την γνώση...

Η MiiiW κατασκεύασε Pad Ποντίκι που μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνο!


Οι συνεργάτες Xiaomi και MIOT μπορούν να μετατρέψουν σε “έξυπνες” κυριολεκτικά κάθε συσκευή του σπιτιού σας. Αυτή η τάση ακολουθήθηκε από την MiiiW όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Smart Mouse Pad. Ναι, μιλάμε για το συνηθισμένο μαξιλάρι του ποντικιού που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό!

Διαφήμιση

Τι μπορεί να κάνει αυτό το mouse pad;
Η ανάπτυξη και ολοκλήρωση της συσκευής χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνο. Το έξυπνο ποντίκι Pad χρησιμοποιεί την επιφανειακή επίστρωση PC με εξαιρετική ομαλή απόδοση που παρέχει επαρκή άνετη λειτουργία, ανταποκρίνεται σε κάθε κίνηση και ικανοποιεί τις ανάγκες πολλών σεναρίων όπως η χρήση γραφείου και τα παιχνίδια. Επιπλέον, αυτό το σχέδιο εκτιμήθηκε και στο μοντέλο απονεμήθηκε το βραβείο Red Dot. Εκτός από τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω, το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του smart pad είναι η ασύρματη φόρτιση.

Google news

Το έξυπνο ποντίκι διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα ασύρματης φόρτισης Qi BPP υποστηριζόμενη από πολλά σύγχρονα smartphones.
Η περιοχή φόρτισης βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της επιφάνειας του ποντικιού. Απλά συνδέστε το τηλέφωνο και θα αρχίσει να φορτίζεται. Η συσκευή μπορεί να φτάσει έως και 7,5 watt ενέργειας φόρτισης.

AliExpress WW Dresslily WW

Επιπλέον, υποστηρίζει έξυπνη αναγνώριση με την τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας που εξασφαλίζει την ασφάλεια του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης. Όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, θα τεθεί αυτόματα εκτός λειτουργίας για να αποφευχθεί η υπερφόρτιση και η προστασία της μπαταρίας.

Η στρογγυλή μονάδα μπορεί να αλλάξει περίπου 16,8 εκατομμύρια χρώματα του φωτός RGB γυρίζοντας αριστερά και δεξιά. Εάν κάνετε λήψη της ειδικής εφαρμογής, θα μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο έντασης του υπολογιστή σας.


Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή μέσω Bluetooth. Έχετε το Samsung S8 / S8 edge ή το iPhone8 / 8p / X; Ή είστε ο ιδιοκτήτης του πρόσφατα κυκλοφορούντος Mi Mix 2S ή Mi 8; Εάν λέτε ναι σε μία από αυτές τις ερωτήσεις – θα εκτιμήσετε σίγουρα το Smart Mouse Pad από το MiiiW

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή: Xiaomi-mi.com


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram