Νέος Xiaomi router ανακοινώνεται αύριο σε συνεργασία με το Jinshan Cloud

Κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται να μας ανακοινώσει στις 18 του μήνα η Xiaomi. Πριν από αυτό, η Xiaomi θα έχει ένα συνέδριο αναφορικά με το πως μπορείτε να κάνετε το Wi-Fi του σπιτιού σας πιο σταθερό και πιο γρήγορο.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε δύο αφίσες αναφορικά με τον νέο router και η ανακοίνωση θα γίνει αύριο σε κοινή διάσκεψη της Xiaomi & Jinshan Cloud .

 

Στις δύο αφίσες κάνει τα εξής ερωτήματα…

1) Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον καθαριστή αέρα; Η φόρτωση σελίδων είναι αργή; Τι συνέβη με το δίκτυό σας; Στις 18 Ιουλίου, η Xiaomi United @ 金山云 σας δίνει την απάντηση!

2) Όταν μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα, θα ρίξω τη γραμμή; Δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσω όλη την ημέρα πλήρως; Συχνά βλέπετε 404 σελίδες ή ότι δεν έχετε πρόσβαση; Η ταχύτητα λήψης είναι συχνά αργή σαν σαλιγκάρι; Τι συνέβη με το δίκτυό σας; Στις 18 Ιουλίου, η Xiaomi United @ 金山云 σας δίνει την απάντηση!

Στην αφίσα, μπορούμε επίσης να δούμε ότι το νέο προϊόν θα διαθέτει “πιο έξυπνη ταχύτητα” και “ο υπολογισμός είναι ισχυρότερος”.

Ο νέος router της Xiaomi έχει ενημερωθεί στην τέταρτη γενιά. Άραγε τι νέο θα υπάρχει στον νέο router; Τι ρόλο παίζει το Jinshan Cloud; Θα περιμένουμε και θα δούμε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που τρέχει αυτή την στιγμή, με δώρο ένα Mi Band 3, σε συνεργασία με το κατάστημα Gearbest.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα