Qualcomm Snapdragon 855 – Παράγεται ήδη και θα εφοδιάσει τις ναυαρχίδες του 2019!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα το πρωί, όποιος τουλάχιστον βλέπει και τις αναρτήσεις του site στη σελίδα μας στο Facebook, θα είδε ότι αναφέρθηκαν σε ένα καινούργιο επεξεργαστή, τον Snapdragon 855, και μάλιστα τον είδα σε μέτρηση του Geekbench! Θα μου πείτε αμέσως που πότε πως, αφού ο 855 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα! Και όμως απ’ ότι φαίνεται η Qualcomm δεν θέλει να την πιάσουν εξ απηνής, τον έχει ετοιμάσει μυστικά και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μαζική παραγωγή!

Μην ξεχνάτε πέρυσι ότι ο 845 είχε ανακοινωθεί σε μία συνάντηση τύπου στη Χαβάη την πρωτοχρονιά, οπότε αναλογικά έχουμε ακόμα καιρό ή έτσι πιστεύαμε τουλάχιστον. Πρόσφατα, ο Roland Quandt, ένας πολύ γνωστός χρήστης του Twitter που στο παρελθόν μας έχει αποκαλύψει πολλά νέα, είπε σε μήνυμα του ότι ο Snapdragon 855 έχει ήδη κατασκευαστεί από την εταιρεία και μάλιστα έχει μπει στο στάδιο της μαζικής παραγωγής από αρχές του μήνα! Κάτι τέτοιο μεταφράζετε σε ότι θα είναι προς διάθεση στους κατασκευαστές κινητών το φθινόπωρο, για να το δούμε στα επόμενα μοντέλα τον χειμώνα του 2018-2019! Αναμφισβήτητα θα είναι ο επόμενος επεξεργαστής όλων των νέων ναυαρχίδων που θα βγούνε, αλλά ποιος θα το πάρει πρώτος, δεν το ξέρουμε ακόμα φέτος.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, πρώτοι ήταν οι Samsung και αμέσως μετά η Xiaomi. Συγκεκριμένα πέρυσι η Samsung ήταν η πρώτη παγκοσμίως, ενώ η Xiaomi ήταν η πρώτη στην Κίνα που έφερε τον Snapdragon 845. Βέβαια φέτος μαθαίνουμε ότι ίσως έχουμε μία έκπληξη στο φωτοφίνις και τελικά πρώτη εταιρεία να μην είναι ούτε η Samsung, αλλά ούτε και η Xiaomi! Και θα με ρωτήσετε…ποιος θα είναι τότε!? Ε λοιπόν οι φήμες λένε ότι θα είναι η Lenovo! Ναι η Lenovo όπου θα μας παρουσιάσει το πρώτο 5G κινητό παγκοσμίως! Εάν ισχύει αυτό, τελικά θα γίνει δυνατό ματς στο τέλος που σίγουρα θα είναι πολύ συναρπαστικό!

Google news

Ήδη ξέρουμε ότι τα πρώτα 5G κινητά θα τα δούμε το 2019, μάλλον προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου. Άρα ο 855 θα υποστηρίζει το 5G. Η εμφάνιση αυτή θα ταράξει σίγουρα τα νερά της αγοράς, αφού πολλοί κατασκευαστές θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να κερδίσουν κάποια καλή θέση στις πωλήσεις. Οπότε όποιος πάρει πρώτα τον 855, θα έχει καλύτερη θέση στον τερματισμό.

Dresslily WW ZTE Many GEOs

Όσο για το πότε θα δούμε και επίσημα τον Qualcomm Snapdragon 855…τον χειμώνα κλασσικά. Εμείς πάντως αμέσως μετά σας έχουμε μία έκπληξη!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram