Το νέο iPad Pro έρχεται με ακόμα πιο στενό πλαίσιο και χωρίς την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται η Apple, εκτός από τα τρία νέα iPhone που ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει από Σεπτέμβριο όπως σας γράφαμε χθες, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει και νέα έκδοση του iPad Pro, με ακόμα πιο στενά πλαίσια και αυτό, αλλά με μία απώλεια απ’ ότι φαίνεται…

Συγκεκριμένα, το νέο iPad Pro, η έκδοση των 10.5 ιντσών που με μέχρι τώρα το πλαίσιο κανονικά θα είχε διαστάσεις 250.6 x 174.1 x 6.1 mm, γίνεται πια σε 247.5 x 178.7 x 6 mm. Αντιστοίχως η έκδοση των 12.9ιντσών, από 305.7 x 220.6 x 6.9 mm θα γίνει πια 280 x 215 x 6.4 mm. Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση του ίδιου μεγέθους οθόνης, το μήκος των δύο επίπεδων πλακών καθίσταται μικρότερο, το πάχος γίνεται λεπτότερο και το πλάτος των 10.5 ιντσών επίσης αυξάνεται.


Εάν οι μετρήσεις είναι αληθινές, τότε το νέο iPad Pro χρησιμοποιεί μια πιο στενή στεφάνη ώστε να μπορέσει ν’ αυξήσει έτσι την αναλογία οθόνης. Βέβαια αυτό απ’ ότι φαίνεται θα έχει αντίκτυπο στην υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ, αφού δεν θα υπάρχει.

Προφανώς, όλα τα iPads είναι εξοπλισμένα με βύσματα ακουστικών 3.5 χιλιοστών ως πρότυπο, οπότε το νέο αυτό μοντέλο φαίνεται ότι όχι μόνο πρέπει να κόψει την θύρα των 3.5 mm για τ’ ακουστικά, αλλά και η θύρα για το καλώδιο φόρτισης θα πρέπει ν’ αλλάξει.


Επιπλέον, το iPad Pro θα υποστηρίζει την αναγνώριση προσώπου, αλλά δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οριζόντια λειτουργία, η οποία μπορεί να είναι λιγότερο φιλική προς τους χρήστες.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, απ’ ότι φαίνεται μάλλον θα έχουμε δύο εκδόσεις, μία με στενά πλαίσια και μία με το γνωστό μας notch.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com