Το Samsung Galaxy S10+ μπορεί να είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες μπροστά

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι τελευταία υπάρχει μία τάση οι κάμερες των κινητών να γίνονται όλο και περισσότερες. Έτσι έχουν εμφανιστεί κινητά που έχουν δύο κάμερες μπροστά και δύο πίσω, ενώ ακούγεται ότι τα επόμενα μοντέλα θα είναι με τρεις πίσω κύριες κάμερες! Απ’ ότι φαίνεται από αυτή την νέα μόδα δεν θα ξεφύγει ούτε και η Samsung.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε από τις πηγές μας, εκτός από την πιθανότητα να υπάρχουν τρεις πίσω κάμερες , το Galaxy S10+ θα αυξήσει και τον αριθμό των καμερών και μπροστά σε δύο, έχοντας έτσι συνολικά 5 κάμερες! Ωστόσο, τα άλλα δύο μοντέλα, που θα βγούνε του S10 εξακολουθούν να είναι τα ίδια με το S9, το οποίο είναι single shot.

Διαφήμιση

Οι επιδράσεις της διπλής κάμερας μπορούν να ποικίλουν, όπως στην αναγνώριση προσώπου, στο beautify αλλά και στις εφαρμογές AR / VR.

Google news

Υπάρχει επίσης μια νέα είδηση ​​από το GalaxyClub, η Samsung υπέβαλε την εμπορική επωνυμία “Anti SDE AMOLED” στην Υπηρεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ, ενώ το SDE είναι το “αποτέλεσμα της πόρτας οθόνης” όπως μεταφράζεται. Για παράδειγμα, στο S9, όταν χρησιμοποιείται με το Gear VR, λόγω της υψηλής ανάλυσης, θα εμφανιστεί το πλέγμα συνδεδεμένων υπο-εικονοστοιχείων.

Blackshark WW ZTE Many GEOs

Το κατά πόσον θα χρησιμοποιηθεί η οθόνη “Anti SDE AMOLED” στο S10, τουλάχιστον ως τεχνικό στοιχείο, δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Επιπλέον, όσον αφορά το πότε να το περιμένουμε, η τελευταία φήμη λέει ότι θα είναι στο MWC στις αρχές του επόμενου έτους.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram