Για 48.4 εκ δολάρια πουλήθηκε μία Ferrari 250 GTO του 1962 σε δημοπρασία, θέτοντας νέο ρεκόρ!

Μοίρασε την γνώση...

Εντάξει θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι και πολύ τεχνολογικό νέο, αλλά σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό. Πάντως η τιμή αυτή θέτει ένα νέο ρεκόρ στο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε δημοπρασία για αυτοκίνητο.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, όπως κάθε σαββατοκύριακο, έγιναν δημοπρασίες στον οίκο Sotheby. Ένα από τα αντικείμενα που ήταν προς πώληση ήταν και μία δίπορτη Ferrari 250 GTO του 1962. Το εντυπωσιακό αυτό αγωνιστικό αμάξι πουλήθηκε τελικά στην απίθανη τιμή των 48.4 εκατομμύριων δολαρίων.

Διαφήμιση

Η υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει πριν αμάξι, ήταν πάλι από Ferrari και ήταν πίσω το 2014 και έφτασε τα 38 εκατομμύρια δολάρια.

Google news

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοπρασίας, την περίοδο 1962 – 1964 η Ferrari είχε κατασκευάσει μόνο 36 αγωνιστικά αυτοκίνητα, κάτι που την κάνει πολύ σπάνια και πολύ συλλεκτική φυσικά. Αυτή είναι η τρίτη φορά που μία Ferrari πουλιέται σε μία δημοπρασία. Την εποχή εκείνη, είχε κερδίσει το Ιταλικό GT Πρωτάθλημα με την ταχύτητα των 174mph (περίπου 280km/h).

Tomtop WW Atlas VPN

Αν και η τιμή μόνο χαμηλή δεν μπορεί να την πει κάποιος, είναι ενδιαφέρον γιατί στην αρχή του έτους η έκδοση του 1963, της Ferrari 250 GTO πουλιόταν για 70 εκ δολάρια μέσω των επίσημων καναλιών.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram