Η AMD ρίχνει τις τιμές των ThreadRipper 1ης γενιάς κατά 50%

Μοίρασε την γνώση...

ΜΕ την παρουσίαση των 2ης γενιάς επεξεργαστών της AMD, όπως ήταν λογικό η τιμή των επεξεργαστών 1ης γενιάς προσαρμόστηκε η τιμή τους. Έτσι η AMD μείωσε την τιμή τους κατά 50%.

Geekbuying WW

Σύμφωνα με το 3DCenter, η AMD μείωσε την τιμή της λιανικής τιμής των ThreadRipper 1950X/1920X/1900X, συμπεριλαμβανομένου και τον 1950X από τα 999$ στα 799$, η 1920X από τα 799$ στα 399$ και η 1900X από τα 449$ στα 299$.

Διαφήμιση

Έτσι συγκεκριμένα η 1900X άρχισε να πέφτει από τον Ιανουάριο από τα 549$ στα 449$, έτσι ώστε οι 1920X και 1900X είναι σχεδόν τσάμπα!

Google news

Την ίδια ώρα, ο 1900X είναι τώρα φθηνότερος από τον Ryzen 7 2700X. Παρόλο που ο 1900X δεν έχει και την καλύτερη συχνότητα και κατανάλωση ρεύματος σε σχέση τουλάχιστον με τον Ryzen 7 2700X, τα τέσσερα κανάλια μνήμης και ο 64 PCIe 3.0 αγωγός με τον X399, είναι πάρα πολύ ελκυστικά σε μερικούς χρήστες.

Redmagic WW Cafago WW

Εάν λοιπόν θέλετε να διαθέσετε λίγα χρήματα, τώρα είναι ευκαιρία αγοράζοντας κάποιον επεξεργαστή 1ης γενιάς από την AMD. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram