Η TSMC θα ξεκινήσει την παραγωγή του επεξεργαστή επόμενης γενιάς της Qualcomm το 4ο τρίμηνο του 2018

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα φαίνεται έχουμε αρκετά νέα από τον κατασκευαστή επεξεργαστών TSMC. Έτσι απ’ ότι φαίνεται εκτός από τους επεξεργαστές για την Apple, η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή των Opteron 800 το τέταρτο τρίμηνο του 2018, που είναι οι επόμενης γενιάς επεξεργαστές της Qualcomm.

Βάση με τα όσα μάθαμε, οι παραγγελίες των Opteron της Qualcomm, αναμένεται να φτάσει στο 8% της συνολικής παραγωγής της TSMC για το 2019, που αυξάνει έτσι το συνολικό ποσοστό παραγγελιών από εταιρείες σαν την Qualcomm στο 15%. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το ποσοστό αυτό για το 2018 ήταν μόλις 7%.

Η Qualcomm μόλις πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία των 7nm και είναι για smartphones και άλλα τερματικά τηλεπικοινωνίας, ενώ θα υποστηρίζει την τεχνολογία 5G.

Η Qualcomm αποκάλυψε ότι έχει ήδη δώσει δείγματα του επεξεργαστή σε διάφορους κατασκευαστές τερματικών για να τον δοκιμάσουν.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com