Φορτιστής αυτοκινήτου για κινητά που υποστηρίζει Dash Charge της OnePlus και όχι μόνο!

Μοίρασε την γνώση...

Θα έχετε σίγουρα καταλάβει το κόλλημα που έχω με τα προϊόντα φόρτισης που υποστηρίζουν την γρήγορη φόρτιση Dash Charge της OnePlus. Σας έχω ήδη παρουσιάσει ένα power bank κι ένα καλώδιο φόρτισης που υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία. Σήμερα θα σας παρουσιάσω κι έναν φορτιστή αυτοκινήτου που προμηθεύτηκα πρόσφατα από το Ebay. Τον πλήρωσα 16 € μαζί με τα έξοδα αποστολής και τον παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ σε λιγότερο από μια εβδομάδα (Έφτασε από το Ηνωμένο Βασίλειο).

Ο φορτιστής κατασκευάζεται από την Κινέζικη εταιρεία που λέγεται Sdoutech και έχει κωδικό μοντέλου D650. H εταιρεία δεν είναι γνωστή, αλλά ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών ειδών φόρτισης. Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα που παράγει στην ιστοσελίδα της.


Η συσκευασία του φορτιστή είναι ένα μικρό, λιτό κουτί από ανακυκλωμένο χαρτόνι που περιέχει μέσα το φορτιστή, σε προστατευμένη υποδοχή από σπογγώδες υλικό. Μέσα στο κουτί υπάρχει κι ένα φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης και τις προδιαγραφές του φορτιστή, στα Αγγλικά και στα Κινέζικα.

Ο φορτιστής είναι μικρός σε μέγεθος (μήκος 6 cm, μέγιστη διάμετρος 2,5 cm), έχει σχήμα κυλινδρικό και είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου σε χρώμα μαύρο. Δείχνει πολύ ποιοτικός και στιβαρός. Είναι εφοδιασμένος με δύο θύρες USB. Η μία θύρα φορτίζει στα 5 V / 2,4 A μέγιστο ρεύμα. Είναι δηλαδή μια θύρα φόρτισης γενικής χρήσης. Η άλλη θύρα, με την ένδειξη του κεραυνού, φορτίζει στα 4 ως 12 V / 4,5 A μέγιστο. Αυτή είναι η θύρα γρήγορης φόρτισης. Είναι συμβατή με την τεχνολογία φόρτισης Dash Charge της OnePlus. Με αυτή την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης το κινητό φορτίζει στα 5 V / 4 A και φτάνει από το 0% στο 60% σε μόλις 35 λεπτά! Η θύρα αυτή είναι ακόμα συμβατή με όλα τα πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης, όπως, τα Qualcomm Quick Charge 2.0 και 3.0, το FCP/SCP της Huawei, το AFC της Samsung, το SFCP, το MTK-PE, το OPPO VOOC κλπ. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η γρήγορη φόρτιση Dash Charge της OnePlus ενεργοποιείται στο OnePlus κινητό με την χρήση οποιουδήποτε type-C καλωδίου, κάτι που δεν συμβαίνει με τον φορτιστή αυτοκινήτου της OnePlus που απαιτεί υποχρεωτικά το γνήσιο κόκκινο καλώδιο της OnePlus.


Όταν βάλουμε τον φορτιστή στην υποδοχή αναπτήρα του αυτοκινήτου, ενεργοποιείται περιμετρικά σε αυτόν ένας εντυπωσιακός μπλε – κόκκινος φωτισμός, που μας δείχνει ότι ο φορτιστής τροφοδοτείται με ρεύμα. Το ρεύμα τροφοδοσίας του φορτιστή μπορεί να είναι από 10 ως 38 V. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά σε κάθε όχημα, από μικρό επιβατικό ως τεράστια νταλίκα.

Ο φορτιστής αυτός είναι εφοδιασμένος με συστήματα πολλαπλής ασφαλείας για υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, οπότε είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση με το αγαπημένο σας κινητό. Ακόμα η χρήση του δεν προκαλεί παράσιτα ή δυσλειτουργία στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του ραδιοφώνου.

Με ένα γρήγορα ψάξιμο στο Ebay θα διαπιστώσουμε ότι με τα ίδια ή με λίγο λιγότερα χρήματα μπορούμε να αγοράσουμε από την Κίνα τον γνήσιο φορτιστή αυτοκινήτου της OnePlus. Θα με ρωτήσετε, λοιπόν: Γιατί να μην πάρω τον γνήσιο και να προτιμήσω αυτόν της εταιρείας  Sdoutech; Μα είναι απλό! Ο φορτιστής που σας προτείνω κάνει πολύ περισσότερα από αυτόν της OnePlus! Έχει δύο θύρες USB αντί για μία, ενεργοποιεί Dash Charge φόρτιση με οποιοδήποτε καλώδιο και όχι μόνο με το γνήσιο της OnePlus και είναι συμβατός με όλα τα πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης, οπότε μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε με οποιοδήποτε κινητό ή tablet και να έχουμε γρήγορη φόρτιση. Αντίθετα, ο γνήσιος φορτιστής της OnePlus θα μας είναι άχρηστος, για γρήγορη φόρτιση, αν αλλάξουμε κινητό.

Αν σας είναι απαραίτητος ένας φορτιστής αυτοκινήτου, είτε επειδή ταξιδεύετε πολύ με το αυτοκίνητο, είτε επειδή θα μείνετε μεγάλο χρονικό διάστημα κάπου με το αυτοκίνητο όπου δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, ο φορτιστής της εταιρείας Sdoutech είναι μια άριστη επιλογή. Έχει πολλές δυνατότητες και είναι πολύ ποιοτικός, ώστε να τον έχετε πολλά – πολλά χρόνια, όσα τηλέφωνα και tablet κι αν αλλάξετε.

Τώρα είναι διαθέσιμα στο Ebay και τα τρία προϊόντα που έχω παρουσιάσει και που είναι συμβατά με την φόρτιση Dash Charge της OnePlus (Power Bank, Καλώδιο φόρτισης και Φορτιστής Αυτοκινήτου) στην τιμή των 75 €, μαζί με τα έξοδα αποστολής. Νομίζω ότι είναι μια πολύ προσφορά αν σκεφτούμε ότι μόνο το Power Bank πουλιόταν στα 55 €.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com