MAZE ALPHA: Πολύ καλό smart phone σε απίστευτη τιμή!

Από καιρό ήθελα να αγοράσω ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο ώστε να υπάρχει στο σπίτι σαν εφεδρικό για κάθε ενδεχόμενο. Αφού έχω σαν βασικό τηλέφωνο ένα OnePlus 5T, ήθελα να βρω κάποιο αξιόλογο εφεδρικό τηλέφωνο, ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω, να μην μου φανεί δύσχρηστο, αργό και γενικά πολύ δεύτερο.

Όταν λοιπόν ο καλός μου φίλος maddoctor ανάρτησε στην ιστοσελίδα μας το άρθρο για το κινητό MAZE Alpha, που ήταν σε προσφορά στο Coolicool, αμέσως τσίμπησα! Πραγματικά τα χαρακτηριστικά του μου φάνηκαν super για την τιμή των 95 περίπου ευρώ (Αυτή ήταν η τιμή του όταν το παράγγειλα). Προχώρησα λοιπόν στην παραγγελία. Το πλήρωσα τελικά 104 ευρώ γιατί επέλεξα, για σιγουριά, την ασφάλεια τελωνίου, που πρόσθεσε 9 ευρώ στον τελικό λογαριασμό. Το κινητό στάλθηκε από την Κίνα με Singapore Post και το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ μετά από έναν μήνα, πληρώνοντας όμως φόρο και έξοδα διεκπεραίωσης, άλλα 26 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου επιστράφηκαν από το Coolicool μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες και μετά από σχετική ανταλλαγή emails που έκανα με του Κινέζους.


Το κινητό έφτασε μέσα σε μια πολύ προσεγμένη συσκευασία, αποτελούμενη από δύο πλαστικούς φακέλους με φουσκάλες αέρα και το κουτί του ήταν επιπλέον τυλιγμένο σε διπλό αφρώδες υλικό. Καμία δηλαδή σχέση με τις απλές συσκευασίες που χρησιμοποιούν οι εταιρείες Gearbest και Banggood. Το κουτί του κινητού είναι μαύρο, από σκληρό χαρτόνι. Μπροστά υπάρχει με ασημένια γράμματα το λογότυπο «MAZE Alpha» και πίσω σύμβολα με τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Το εσωτερικό κουτί έχει μαγνητικό κλείσιμο και περιέχει το κινητό και από κάτω μια θήκη που έχει μέσα το εξάρτημα για την τοποθέτηση των καρτών SIM, έναν συνοπτικό οδηγό χρήσης σε διάφορες γλώσσες, αλλά όχι Ελληνικά, το φυλλάδιο εγγύησης και ένα Tempered Glass για την οθόνη. Κάτω από την θήκη υπάρχει τέλος ο φορτιστής με ευρωπαϊκή πρίζα και το καλώδιο USB type-C. Θα ήθελα να περιέχεται στην συσκευασία μια πίσω θήκη από σιλικόνη και ένα ζευγάρι ακουστικά. Η θήκη θα ήταν πολύ χρήσιμη, αφού στην αγορά υπάρχουν ελάχιστες θήκες γι’ αυτό το κινητό. Συγκεκριμένα βρήκα θήκες πλάτης μόνο universal και ελάχιστες επιλογές σε θήκες με καπάκι, στο Aliexpress. Να πω εδώ ότι από την αρχή με κέρδισε η εμφάνισή του. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του (χρώμα γυαλιστερό μαύρο, κέλυφος εξολοκλήρου από γυαλί, μεγάλο μέγεθος και σχετικά βαρύ), του δίνουν μια αίσθηση ποιότητας και πολυτέλειας. Παρά το μέγεθός του, έχει καλό κράτημα στο χέρι, αλλά θέλει λίγο προσοχή γιατί γλιστράει εύκολα!

Εταιρεία MAZE


Η εταιρεία παραγωγής MAZE είναι από την Κίνα και δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και πέντε χρόνια. Έχει παρουσιάσει, εκτός από το MAZE Alpha, άλλα τρία μοντέλα. Μπορούμε να  βρούμε περισσότερα στην ιστοσελίδα της. Όμως, αν την επισκεφτούμε σήμερα θα δούμε ότι σε αυτήν υπάρχει μια υπερμεγέθης ανακοίνωση που αναφέρει ότι το όνομα mazemobile.com είναι προς πώληση. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία πάει για κλείσιμο ή ότι έχει ήδη κλείσει. Το γεγονός αυτό μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για κάποιον που θα ήθελε να αγοράσει αυτό το τηλέφωνο ή οποιοδήποτε άλλο της εταιρείας MAZE. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αποτελεί πρόβλημα, ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, αφού αυτό κυκλοφορεί ήδη από τον Ιούλιο του 2017. Η εταιρεία έχει κάνει ήδη αρκετά firmware updates, αφού αυτή την στιγμή είμαστε στην έκδοση 9. Από την εδώ και χρόνια ενασχόλησή μου με τις Κινέζικες εταιρείες που παράγουν smart phones, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μετά από περισσότερο από έναν χρόνο, δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξουν άλλα updates, ακόμα κι αν δεν έκλεινε η MAZE.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, ανακάλυψα μια άλλη Κινέζικη εταιρεία που κατασκευάζει έξυπνα κινητά που λέγεται InnJoo. Η εταιρεία παράγει μια μεγάλη γκάμα κινητών και άλλων προϊόντων τεχνολογίας. Μέσα σε αυτά υπάρχει κι ένα μοντέλο που λέγεται InnJoo Maze. Αν το δούμε από κοντά, θα διαπιστώσουμε ότι στην ουσία πρόκειται για το MAZE Alpha! Λέτε η InnJoo να είναι η εταιρεία που αγόρασε την MAZE; Πάντως η ύπαρξη του InnJoo Maze είναι μια ένδειξη ότι το MAZE Alpha ζει και βασιλεύει ακόμα!

Περιγραφή

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας. Το τηλέφωνο το παράγγειλα σε χρώμα μαύρο (Midnight Black) από το Coolicool. Πήρα την έκδοση 4GB RAM / 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης γιατί ήταν σε προσφορά. Υπάρχει και η έκδοση με τα 6 GB RAM. Το κινητό είναι μεγάλο και σχετικά βαρύ, πολύ χορταστικό στο μάτι! Είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και γυαλί. Είναι πολύ γυαλιστερό και γλιστερό ενώ η πίσω όψη του γεμίζει εύκολα με δαχτυλιές, αφού είναι γυάλινη. Η οθόνη είναι τύπου LCD IPS 6 ιντσών με αναλογία πλευρών 16:9, ανάλυση 1080 x 1920 (FHD), λίγο κυρτή στις άκρες και με Gorilla Glass 4. Ο σχεδιασμός και οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι παρόμοια με του XIAOMI MIX. Το σχήμα του είναι ορθογώνιο με έντονες γωνίες, έχει ελάχιστα περιθώρια στις τρεις πλευρές και στην κάτω πλευρά υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και η μπροστινή κάμερα, 5 megapixels. Όπως σε όλα τα MIX, για να βγάλουμε φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα θα πρέπει να γυρίσουμε το κινητό ανάποδα. Στη δεξιά πλευρά υπάρχει το κουμπί On / Off και το διπλό κουμπί της έντασης ήχου. Στην αριστερή υπάρχει το συρτάρι για τις δύο κάρτες mini SIM ή μια mini SIM και μια micro SD. Στην επάνω πλευρά υπάρχει η υποδοχή για τα ακουστικά και στην κάτω η θύρα type-C, το μικρόφωνο και το μεγάφωνο. Στην πίσω όψη πάνω αριστερά υπάρχει η διπλή κάμερα 13 megapixels και 5 megapixels και το LED flash. Ο αισθητήρας της είναι ο Samsung S5K3L8.

Επιδόσεις

Δεν θα σας κουράσω με τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Αυτά άλλωστε μπορούμε να τα δούμε αναλυτικά και στο άρθρο του maddoctor. Θα περάσω λοιπόν στις εντυπώσεις μου από την χρήση του MAZE Alpha. Το χρησιμοποιώ ως βασικό τηλέφωνο εδώ και 15 μέρες, βάζοντας για λίγο στην άκρη το OnePlus 5T που είναι το βασικό μου τηλέφωνο για περισσότερους από οκτώ μήνες. Το OnePlus 5T είναι ένα τηλέφωνο που προσφέρει εξαιρετική  εμπειρία χρήσης σε όλους τους τομείς. Ήμουν λοιπόν πολύ περίεργος, πώς θα μου φανεί η μετάβαση από το OnePlus στο ΜΑΖΕ. Τελικά η μετάβαση ήταν πολύ ομαλή. Το MAZE προσφέρει επίσης πολύ καλή εμπειρία χρήσης. Τηρουμένων των αναλογιών βέβαια! Μιλάμε για ένα τηλέφωνο που στοιχίζει το ¼ της τιμής του OnePlus. Εντούτοις όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ συνήθως, λειτουργούν ομαλά και γρήγορα. Internet, Office, τηλέφωνο, Viber, ημερολόγιο, SMS, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, YouTube, Netflix, μουσική, Spotify, κάμερα, πλοήγηση, απαιτητικά παιχνίδια (π.χ. Pocket Rally, Asphalt 8) όλα τρέχουν αβίαστα και χωρίς κολλήματα. Φαίνεται πως ο οικονομικός επεξεργαστής Helio P25 της Mediatek κάνει καλά την δουλειά του. Στο Antutu μου έδωσε μια συνολική επίδοση 68.284. Μου έκανε εντύπωση αυτό το νούμερο γιατί είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα 65.021 που δίνει το Kimovil στα χαρακτηριστικά αυτού του τηλεφώνου. Είναι η πρώτη φορά που σε ένα κινητό, η επίδοση που μετράω εγώ είναι μεγαλύτερη από την επίδοση που αναφέρεται στο Kimovil. Και έχουν πέσει στα χέρια μου περισσότερα από 40 τηλέφωνα! Τελικά η εποχή που έπρεπε να αγοράσουμε ένα ακριβό Android κινητό για να έχουμε μια εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα, έχει πια περάσει!

Λειτουργίες – Χαρακτηριστικά

Το MAZE Alpha φοράει την έκδοση 7.0 του Android. Δεν είναι και η πιο τελευταία, αλλά χρησιμοποιείται ακόμα από πολλούς Κινέζους κατασκευαστές. Η εγκατεστημένη έκδοση είναι πολύ κοντά στο καθαρό Android, με όλα τα απαραίτητα, χωρίς άχρηστες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Εγώ βέβαια με το που άνοιξα για πρώτη φορά το τηλέφωνο και έκανα τις πρώτες ρυθμίσεις, εγκατέστησα αμέσως τον Power+ Launcher και το Drupe Contacts, Phone, Dialer & Caller ID. Στις ρυθμίσεις του κινητού υπάρχουν αρκετές προσθήκες λειτουργιών που το κάνουν πιο εύχρηστο και βολικό στην χρήση. Προσφέρει για παράδειγμα πολλές χειρονομίες (gestures) που μπορούν να ενεργοποιήσουν εύκολα και γρήγορα διάφορες λειτουργίες. Π.χ. μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την οθόνη κάνοντας διπλό ταπ πάνω της, μπορούμε να μεταβούμε σε επόμενο ή προηγούμενο τραγούδι, φωτογραφία ή ιστοσελίδα με απότομη κίνηση του τηλεφώνου, να πλησιάσουμε την παλάμη μας κοντά στον αισθητήρα εγγύτητας για δύο δευτερόλεπτα και έτσι να απαντήσουμε σε μια κλήση, να σχηματίσουμε διάφορα γράμματα στην κλειστή οθόνη και να ενεργοποιούμε συγκεκριμένες εφαρμογές (π.χ. σχηματίζοντας το w ανοίγει ο καιρός) κλπ. Πολύ βολικές είναι και η επιπλέον λειτουργίες που μπορεί να κάνει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Με απλό πάτημα γίνεται κουμπί «back» και με παρατεταμένο γίνεται κουμπί «home». Αυτές οι λειτουργίες είναι πολύ εξυπηρετικές, αφού το κινητό δεν διαθέτει φυσικά κουμπιά, αλλά μόνον κουμπιά επί της οθόνης. Παρεμπιπτόντως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι γρήγορος και κάνει πολύ καλά την δουλειά του.

Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά κινητά τηλέφωνα Κινέζων κατασκευαστών όπως Doogee, Vernee, Blackview, Elephone, Cubot, Ulefone, LeTV κλπ. Στα περισσότερα διαπίστωνα μικρά ή μεγάλα προβλήματα στις λειτουργίες τους. Π.χ. αποσυνδέσεις στο WiFi ή / και το Bluetooth, αργό GPS, ασταθές 4G, χαμηλή ένταση ηχείου ή / και ακουστικού, χαμηλή ποιότητα κάμερας, νωχελική απόκριση της οθόνης αφής, αστοχία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όλα αυτά μείωναν αισθητά την εμπειρία χρήσης των συσκευών αυτών που, ας σημειωθεί, στοίχιζαν, κατά κανόνα, περισσότερα χρήματα από το MAZE Alpha. Πιστεύω ότι από τις εταιρείες που αναφέρω παραπάνω, αυτή που βγάζει τις πιο ποιοτικές συσκευές είναι η Ulefone. Μετά την χρήση του MAZE Alpha, θεωρώ ότι και η MAZE είναι μια εξίσου αξιόλογη εταιρεία.

Ας δούμε τώρα λίγο πιο αναλυτικά πώς τα πάει στις υπόλοιπες λειτουργίες του το MAZE Alpha:

Οθόνη: Μεγάλη και πολύ φωτεινή οθόνη με ζωντανά χρώματα και καλή γωνία θέασης. Η χρήση με την αφή γίνεται ομαλά και σβέλτα χωρίς κολλήματα στην απόκριση. Η οθόνη του MAZE Alpha είναι ένα από τα μεγάλα του ατού.

 WiFi: Συνδέεται γρήγορα και οι συνδέσεις είναι σταθερές χωρίς καθόλου διακοπές. Ωστόσο το σήμα του είναι κάπως αδύναμο. Συνήθως μου εμφανίζει μια γραμμή σήματος λιγότερη από το OnePlus που νομίζω ότι έχει φοβερά ισχυρό WiFi. Πάντως ακόμα και με ένδειξη σχετικά ασθενούς σήματος, το διαδίκτυο λειτουργεί μια χαρά. Το κινητό υποστηρίζει και τις δύο μπάντες WiFi, 2,4GHz και 5GHz.

Bluetooth: Έχει σταθερότητα στη λειτουργία του χωρίς καθόλου διακοπές. Ας σημειωθεί ότι το έχω συνέχεια ανοιχτό και πάντα συνδεδεμένο με Bluetooth Hands-free και Smart Band. Οι αποσυνδέσεις είναι ελάχιστες, κάτω από 5%.

GPS: Κλειδώνει γρήγορα και δεν χάνει τους δορυφόρους. Λειτουργεί εξίσου καλά με αυτό του OnePlus.

Σήμα κινητού – 4G: Άριστο σήμα κινητής και 4G. Η ύπαρξη της μπάντας 800 είναι μεγάλο ατού. Προσωπικά δεν θα αγόραζα κινητό χωρίς την 800άρα γιατί έχω Wind και μένω στην επαρχία.

 Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων: Είναι γρήγορος και ακριβής. Ενεργοποιεί την οθόνη σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Η αστοχία στην αναγνώριση είναι κάτω από το 5%.

Κάμερα: Οι πίσω κάμερες του MAZE Alpha βγάζουν καλές φωτογραφίες στο φως της μέρας και σε εσωτερικούς χώρους με φωτισμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάμερες εστιάζουν γρήγορα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο περίεργος ήχος που ακούγεται όταν πατάμε το κουμπί για να βγει η φωτογραφία. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ρύθμιση απενεργοποίησης του ήχου, εκτός κι αν θέσουμε το κινητό στο αθόρυβο. Εκεί που υστερούν οι πίσω κάμερες είναι στις λήψεις που γίνονται σε πολύ χαμηλό φωτισμό ή τη νύχτα. Τα αποτελέσματα τότε δεν είναι καλά. Η μπροστινή κάμερα είναι μια χαρά για τις χρήσεις που προορίζεται. Λίγο ξενίζει το γεγονός ότι χρειάζεται να γυρίσουμε το κινητό ανάποδα για να έχουμε σωστές γωνίες λήψης στις selfie. Κάπως προβληματίζει αυτή η ιδιαιτερότητα όταν χρησιμοποιούμε την μπροστινή κάμερα με τρίτες εφαρμογές όπως Snapchat και Instagram, αφού αυτές δεν υποστηρίζουν φωτογράφιση με το κινητό ανάποδα και έτσι το κουμπί λήψης μένει στην επάνω πλευρά της οθόνης. Στο βίντεο τα αποτελέσματα είναι αντίστοιχα με της κάμερας. Στα σκοτεινά πλάνα υπάρχει πρόβλημα! Ο ήχος στα βίντεο που τραβάμε είναι ίσως λίγο χαμηλός αλλά όχι ότι είναι κάτι το σοβαρό. Εδώ μπορούμε να δούμε διάφορες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το MAZE Alpha. Ευχαριστώ πολύ τον καλό μου φίλο Χρήστο Κακούρα που τράβηξε αυτό το υλικό.

Ήχος: Το μικρόφωνο και το ακουστικό κάνουν άριστα την δουλειά τους προσφέροντας άνετες συνομιλίες. Το μεγάφωνο του κινητού είναι μεν δυνατό, αλλά ο ήχος του είναι επίπεδος χωρίς χρώμα. Σαν να ακούς ακουστικό σταθερού τηλεφώνου.

Ραδιόφωνο FM: Ναι! το MAZE Alpha έχει δέκτη ραδιοφώνου FM, που υποστηρίζει μάλιστα λειτουργία RDS. Το ραδιόφωνο τείνει δυστυχώς να καταργηθεί από τα σύγχρονα ακριβά έξυπνα τηλέφωνα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Εταιρείες όμως η Samsung και η Oneplus δεν βάζουν πλέον ραδιόφωνο στα ακριβά κινητά τους. Τέλος πάντων! Το ραδιόφωνο του MAZE Alpha λειτουργεί μόνο αν συνδέσουμε σε αυτό τα ακουστικά τα οποία χρησιμεύουν κι ως κεραία. Έχει άριστη απόδοση και συντονίζεται με ευκολία σε όλους τους διαθέσιμους σταθμούς. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι ικανοποιητικός.

 Μπαταρία – Φόρτιση: Το MAZE Alpha τα πάει μια χαρά από πλευράς αυτονομίας. Με βαριά χρήση, συνέχεια ανοιχτό το Bluetooth και συνδεδεμένο με Bluetooth Hands-free, πολύ 4G και WiFi, πολλές κλήσεις από το πρωί ως αργά το μεσημέρι και μέχρι τις έντεκα το βράδυ η στάθμη της μπαταρίας είναι στο 15% με 20%. Με μέτρια χρήση βγάζει χαλαρά μιάμιση μέρα. Το κινητό υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 9V / 2A. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ενεργοποίησης της γρήγορης φόρτισης. Πάντως φαίνεται να λειτουργεί, αφού η 4.000 mAh μπαταρία του φτάνει από το 0% στο 50% σε μόλις 40 λεπτά! Η θύρα type-C που διαθέτει το κινητό είναι λίγο περίεργη, αφού δεν μπαίνουν καλά όλα τα καλώδια που κυκλοφορούν στην αγορά. Μάλλον είναι κάτι χιλιοστά πιο βαθιά από το κανονικό. Από τα οκτώ καλώδια type-C που διαθέτω, εκτός από το καλώδιο της MAZE, μόνο το γνήσιο της OnePlus και το μικρό κόκκινο που σας έχω ήδη παρουσιάσει, λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρά τη ιδιαιτερότητα αυτή, το USB type-C flash stick που διαθέτω, συνδέεται κανονικά στην θύρα και ενεργοποιείται αμέσως η λειτουργία USB-OTG, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μνήμη RAM – Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος: Το τηλέφωνο έχει 4GB μνήμη RAM η οποία κρίνεται ικανοποιητική για μια άνετη καθημερινή χρήση. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου είναι 64GB, ικανός να χωρέσει μεγάλη ποσότητα αρχείων κι εφαρμογών. Ακόμα κι αν τον γεμίσουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε μια micro SD κάρτα μνήμης, χωρητικότητας μέχρι 256GB, στη θέση της δεύτερης κάρτας SIM και να προσθέσουμε έτσι αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνο.

Κοινότητα Online

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε το Forum των XDA-Developers. Είναι ένα Forum στο οποίο υπάρχουν θέματα για πάρα πολλά κινητά τηλέφωνα, σχετικά με την προχωρημένη χρήση τους. Δεν υπάρχουν όμως ξεχωριστά θέματα για όλα τα τηλέφωνα των μικρών Κινέζικων εταιρειών. Διαπίστωσα όμως ότι υπάρχει θέμα αφιερωμένο στο MAZE Alpha. Με αρκετά πλούσιο περιεχόμενο μάλιστα και με την συμμετοχή πολλών χρηστών. Έτσι με τις οδηγίες που διάβασα εκεί μπόρεσα να κάνω Root το τηλέφωνό μου. Απέκτησα δηλαδή δικαιώματα διαχειριστή συστήματος (Super User). Εγκατέστησα στη συνέχεια την εφαρμογή διαχείρισης δικαιωμάτων Υπέρ-Χρήστη Magisk Manager και έχω πλέον την δυνατότητα να πειράξω τα αρχεία συστήματος, σβήνοντας εφαρμογές του λειτουργικού που δεν χρειάζομαι ή να κόψω τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές ή ακόμα και να εγκαταστήσω ROMs φτιαγμένες από τρίτους. Δεσμεύομαι ότι σε ένα επόμενο άρθρο μου θα ασχοληθώ αναλυτικά με το Root.

 Ελλείψεις – Βελτιώσεις

Κατά την γνώμη μου το κινητό αυτό καλύπτει απόλυτα τον μέσο χρήστη. Όμως θα μπορούσε να έχει κάποιες ακόμα δυνατότητες ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης. Αυτές κατά την γνώμη μου είναι: LED ειδοποιήσεων, λειτουργία NFC, χωριστή υποδοχή για micro SD κάρτα,  βελτιωμένη κάμερα για λήψεις χαμηλού φωτισμού, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

Συμπεράσματα

Το MAZE Alpha είναι πραγματικά ο ορισμός του  Value for money κινητού. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, για τηλέφωνο των 100 €. Παρόλο που το αγόρασα για εφεδρικό, νομίζω ότι θα το χρησιμοποιώ καθημερινά για αρκετό καιρό ακόμα. Να ξεκουραστεί λίγο και το OnePlus 5T! Σήμερα μπορούμε να βρούμε το MAZE Alpha στην Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool στα 120 €. Αξίζει νομίζω και σε αυτή την τιμή. Δεν θα έχουμε χρεώσεις τελωνίου και θα το πάρουμε στα χέρια μας σε μερικές μέρες: Είναι ένα εντυπωσιακό τηλέφωνο με ωραία, φωτεινή οθόνη, ικανοποιητική μνήμη και αποθηκευτικό χώρο και όλα του τα χαρακτηριστικά λειτουργούν πολύ καλά, κρατώντας ψηλά την εμπειρία χρήσης.

Τι λέτε; Θα αγοράζατε το MAZE Alpha;

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο