Xiaomi – Επίσημη ανακοίνωση στο φόρουμ της βάζει φωτιά στα όσα ξέρουμε στο φλασάρισμα των ROM!

Μοίρασε την γνώση...

Άσχημα τα νέα φίλοι μου. Πριν από λίγο αναρτήθηκε επίσημη ανακοίνωση από Adminisrator στο επίσημο φόρουμ της, στο en.miui, όπου είναι σίγουρο ότι θα φέρει τα πάνω κάτω σε ότι ξέρουμε αναφορικά με τις ROM. Αντίστοιχη ανάρτηση θα βρείτε και στο ελληνικό fan club της Xiaomi.

Τι λέει αυτή η ανακοίνωση….δείτε και μόνοι σας!


Την ανακοίνωση μπορείτε να την δείτε και μόνοι σας εδώ.

Ουσιαστικά τι λέει αυτή η ανακοίνωση….κινητά της Xiaomi που δεν είναι Global και είναι μόνο για την Κίνα, δεν θα μπορούν πια να τρέξουν Global Rom, αλλά θα τρέχουν μόνο την Αγγλοκινέζικη. Από την άλλη, κινητά Global, δεν θα μπορούν να τρέχουν την αγγλοκινέζικη ROM.


Έτσι μετά την αλλαγή στην πολιτική του ξεκλειδώματος του Bootloader από κάποιες ημέρες σε 2 μήνες, τώρα έρχεται αυτό! Αυτό σημαίνει ότι κάποιες εκδόσεις κινητών που δεν θα βγαίνουν σε Global, δεν θα τις δούμε Ελλάδα. Επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα είναι εάν αυτή η απόφαση έχει αναδρομική ισχύ και πω ακριβώς θα γίνει ο έλεγχος! Θα γίνεται μέσω του Mi λογαριασμού και πότε κάναμε αίτηση ξεκλειδώματος, θα γίνεται κάπως αλλιώς, μένει να το δούμε.

Εάν η απόφαση αυτή έχει αναδρομική ισχύ, τότε πάρα πολλοί θα έχουμε πρόβλημα, αφού υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο ν’ αποκτήσουμε μία πολύ ωραία μπρικαρισμένη συσκευή! Σύσταση δικιά μου είναι να μην ανανεώσετε/αναβαθμίσετε την ROM σας μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό. Θα μπορούσα να σας πω να μην αλλάξετε κατηγορία ROM, αφού βλέπετε ότι σίγουρα σας δουλεύει, αλλά βάση της ανακοίνωσης και εφόσον δεν ξέρουμε την αναδρομικότητα της απόφασης, θα σας έλεγα για τώρα τουλάχιστον να μην κάνετε τίποτα. Σίγουρα ένα τέτοιο θέμα θα εγείρει πολλές ερωτήσεις που πρέπει ν’ απαντηθούν σύντομα από την ίδια την εταιρεία.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr

Σίγουρα σε μεγάλο βαθμό φταίνε τα διάφορα κινεζομάγαζα που πουλάνε κινέζικες εκδόσεις με Global ή οτιδήποτε για ν’ αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Παίρνοντας μία συσκευή που είναι μόνο για την κινέζικη αγορά και βάζοντάς της μία Global ROM, γίνεται αμέσως πιο εύκολη να πουληθεί στο εξωτερικό.

Σαν λογική, η απόφαση αυτή φαίνεται σωστή. Το θέμα είναι όλοι εμείς που ήδη έχουμε πάρει κινέζικη συσκευή και όχι Global, μην βρεθούμε με μία άχρηστη συσκευή. Όπως και να έχει, εμείς θα το ψάξουμε και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις μάθουμε κάτι!


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Xiaomi – Επίσημη ανακοίνωση στο φόρουμ της βάζει φωτιά στα όσα ξέρουμε στο φλασάρισμα των ROM!”

  1. Kamui Shiro

    Φωτιά θα πάρει το Hong Kong! Όλα τα Xiaomi εισαγωγή από εκεί και μετά resell

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com